23948sdkhjf

Udstyrsleverandører sætter fokus på hygiejnisk design

De vil blive bedre til at gøre fødevareproducenter opmærksomme på værdien
Nedetid er no-go i fødevareindustrien.

Hvordan kan udstyrsleverandører til fødevareindustrien bruge de muligheder, der er i hygiejnisk design, samt de muligheder, den teknologiske udvikling giver, til at levere løsninger der forbedrer driften hos kunden?

Og hvordan får udstyrsleverandører kommunikeret og solgt den øgede værdi til kunderne?

De spørgsmål sætter en netværksgruppe i Industrisamarbejdet i Dansk Industri nu fokus på. Netværksgruppen for udstyrsleverandører til fødevareindustrien hedder MMFoodTech, og på et møde 13. september i Fredericia er det planen at sætte gang i arbejdet.

Programmet for dagen består af en række oplæg fra specialister, efterfulgt af drøftelser om mulighederne for, at udstyrsleverandører i fællesskab kan udnytte forretningspotentialet i hygiejnisk design og ny teknologi.

Læs mere om netværket her:
MMFoodTech
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078