23948sdkhjf

Royal Unibrew satser på Kissmeyer

Kendt brygmester skal skabe nye specialøl i Odense
Royal Unibrew sætter nu fuld damp på udviklingen af specialøl, og derfor har bryggeriet indgået et fast samarbejde med brygmester-kendissen Anders Kissmeyer, der skal stå i spidsen for at skabe en masse nye specialøl for bryggeriet.

Anders Kissmeyer er tidligere chefbrygger for Carlsberg, og han stiftede i 2003 en af Danmarks første brewpubs, Nørrebro Bryghus. Senere har han udviklet egne øl under sit eget brand, Kissmeyer Beer.

Nu skal han, som Royal Unibrews Head of Craft Beer Creation, så være med til at skabe nye specialøl for Royal Unibrew og hjælpe med etableringen af det nye mikrobryggeri på Albani-bryggeriet i Odense. Det forventes klart foråret 2017.

Samtidig får Royal Unibrew adgang til at bruge Kissmeyer-brandet, der er godt etableret på det internationale marked. oplyser bryggeriet i en pressemeddelelse.

Kissmeyer Beer og Royal Unibrew har iøvrigt netop høstet hæder og ære på weekendens Copenhagen Beer & Whisky Festival, hvor de var blandt medaljetagerne i Nordic Beer Challenge.

Anders Kissmeyer hentede to sølvmedaljer for "Kissmeyer Hole in the World BR"og "Kissmeyer Barrel Reserve Dark Side of the Moon Imperial Porter", mens der var guldmedalje til Royal Unibrew for Schiøtz Gylden IPA, som Anders Kissmeyer også har været med til at skabe.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094