23948sdkhjf

30 meter proceslinje sættes op på Foodtech

Trepko kan blive svær at overse på messen i november
Som altid på en fødevaremesse vil der på Foodtech 2016 blive mulighed for at networke, besigtige ny teknologi og få lidt smagsprøver på slutprodukterne, men et enkelt sted i messehallerne i Herning kan gæsterne få fornemmelsen af slet ikke at være på messe, men i stedet befinde sig i en produktionshal.

Trepko opstiller således en 30 meter lang proceslinje på Foodtech, og leverandøren af pakkeløsninger til fødevareindustrien har meddelt messefolkene i Herning, at de kommer to uger før messestart for at stille linjen op.

Faktisk er der tale om to linjer.

Den ene er en aseptisk bægerfylder, som kan opfylde producentens bægre under de mest optimale og kontrollerede forhold. Bægerne bliver fyldt, lukket, pakket i bakker og stablet på paller. Linjen henvender sig ifølge Trepko til mejerier og andre fødevareproducenter, som ønsker fuld kontrol over, hvad der med sikkerhed ikke skal i bægeret.

Den anden proceslinje er en flaskefylder, som er designet til at fylde væsker som juice, mælk og vand i flaskerne. Maskinen kan rense, fylde og lukke flasker og flaskefylderen kan bruges af mejerier, læskedriksproducenter, juicerier og lignende.

Trepko er storleverandør af pakkeløsninger til fødevareindustrien med kunder i mere end 120 lande verden over og omkring 700 ansatte. Hovedkvarteret ligger på Energivej i Ballerup.

LÆS: Ny udgave af Food Supply Magazine her. 68 gratis siders magasin om fødevareindustrien

Ønsker du at modtage Food Supply Magazine gratis, så skriv til food@nordiskemedier.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079