23948sdkhjf

Slagterne bliver oftest ramt af arbejdsskader

Det er slagterierne, som hvert år anmelder flest arbejdsskader inden for fødevareindustrien
Slagterierne er den branche, der oftest rammes af erhvervssygdomme og arbejdsulykker. Det viser en ny analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.

Ifølge analysen tilhører slagterierne den branche i fødevareindustrien, som hvert år anmelder flest arbejdsskader.

Her er de fem brancher, som gennemsnitligt anmelder flest skader på årsbasis, og derfor er mest udsat:

* Slagterier - 41,8

* Bagerier - 29,2

* Mejerier - 25,6

* Supermarkeder - 21,4

* Anden fødevareindustri - 33,2

Tallene dækker over det gennemsnitlige antal årlige arbejdsskader per 1.000 beskæftigede.

Kilder: Arbejdernes Erhvervsråd.

/ritzau/
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063