23948sdkhjf

Mette Munk skovler stadig penge ind

Igen overskud på over 40 millioner kroner
For andet regnskabsår i træk er den odenseanske bagværks-virksomhed Mette Munk ude med et overskud efter skat på over 40 millioner kroner.

Denne gang på 40,4 millioner mod rekordhøje 43,6 millioner året før - men det er stadig et resultat, der af ledelsen bliver betegnet som "meget tilfredsstillende".

Bruttofortjenesten rundede i 2015/16-regnskabet 89 millioner kroner mod knap 75 millioner året før.

- Selskabet fik som forventet en pæn vækst i aktiviteten både på hjemme- og eksportmarkederne, konstaterer ledelsen, som også nævner, at Nordic Bake Off A/S, som Mette Munk ejede 50 procent af, er blevet opløst. Mette Munk har overtaget aktiviteten i selskabet og driver aktiviteten videre under brandet ”Mette Munk Bake Off”.

2015/16-regnskabet er det sidste, som nu tidligere Mette Munk-direktør Erik From har en finger med i - og det første, som den nye direktør, Susanne Börgesen er medansvarlig for. Susanne Börgesen blev hentet ind omkring årsskiftet og kørte i de første måneder af 2016 parløb med Erik From.

Om indeværende regnskabsår skriver ledelsen, at den forventer vækst i aktiviteten - en vækst, som kommer på både hjemme- og eksportmarkederne.

- Selskabet fortsætter med at øge sine aktiviteter og investerer fortsat aktivt i produktion af komplementerende produkter, står der i årsregnskabet.

Antallet af medarbejdere hos Mette Munk steg i løbet af det seneste regnskabsår fra 59 til 78.

Se hele regnskabet her:
Mette Munk 2015/16
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125