23948sdkhjf

- Sådan får vi vækst i fødevaresektoren

Nordjysk konference sætter fokus på, hvor branchen er på vej hen
Vækst, trends og støttemuligheder er på programmet, når Nordjysk FødevareErhverv tirsdag holder fødevarekonference i Aalborg.

Nordjysk FødevareErhverv, der er tovholder for vækst i landsdelens fødevareklynge, har inviteret foredragsholdere fra virksomheder, brancheorganisationer og forskerkredse, og tilsammen vil de give en række bud på konferencens tema, som er "vækst i fødevaresektoren ... hvor er vi på vej hen?".

- Vi samler den nyeste og den ypperste viden om vækst i branchen, konstaterer Nordjysk FødevareErhvervs direktør, Hans Henrik Bruhn, som glæder sig over, at konferencen også har tilmeldinger fra andre regioner end den nordjyske.

Kig i krystalkuglen

Blandt foredragsholderne er direktør for Fynbo Foods Richard Fynbo, der fortæller om at gå fra iværksætter til markedsledende. Han vil blandt andet komme ind på, hvilke markeder Fynbo Foods ser som interessante.

Professor Anders Drejer fra Aalborg Universitet kommer og giver konkrete værktøjer til, hvordan man fører en vækststrategi ud i livet, og fra Landbrug & Fødevarer kommer markedsanalytiker Nina Preus med et kig i krystalkuglen og fortæller om fremtidens fødevaretrends. Fra Landbrug & Fødevarer deltager også cheføkonom Frank Øland, som giver et bud på, hvor man finder fremtidens attraktive vækstmarkeder.

Endnu en professor, Niels Heine Kristensen fra Aalborg Universitets afdeling i København, er med for at give et indblik i metropolernes fremtidige fødevaresystem, og sidste mand på taler-programmet er Hans Henrik Bruhn, der fortæller om muligheder for støtte til vækst i fødevareerhvervet.

Networking

Dagen slutter med networking og sparring, hvilket Hans Henrik Bruhn også har store forventninger til.

- Nogle af konferencens deltagere går jo og leder efter leverandører, og andre leder efter kunder. Så det er et rigtig fint match, siger han og nævner også, at der blandt deltagerne er en håndfuld studerende fra University College Nordjylland. De er klar til at tage en snak med folk fra fødevarebranchen om, hvordan studerende kan hjælpe dem med at få løst forskellige opgaver.

Der er stadig ledige pladser på konferencen, som begynder i morgen klokken 12.30 - vil man deltage, kan man tilmelde sig hos Birgit Søgaard Jensen hos Nordjysk FødevareErhverv på mailadressen bsj@njfe.dk.








Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078