23948sdkhjf

Små leverandører får det nemmere hos Coop

Kørekort for lokale leverandører til dagligvarehandelen er på vej
Dagligvarekoncernen Coop vil gøre det nemmere for små, lokale producenter at få deres varer ind på hylderne i koncernens butikker i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen og Irma.

For at gøre det introducerer Coop nu et såkaldt detailhandelskørekort.

Første gang, man kan få det, er 6. oktober, hvor Coop inviterer lokale producenter til et heldagsseminar på hovedkontoret i Albertslund. Her kan producenterne få konkrete og anvendelige råd om centrale emner som fødevaresikkerhed, logistik, stregkoder, emballagedesign og forbrugertrends, fortæller Coop i en pressemeddelelse.

Kortere afstand

- Gennem det seneste år har jeg kørt landet tyndt og talt med hundreder af lokale producenter og oplevet engagement og ildhu, som lover godt for fremtiden. Men der er en barriere, når det kommer til det praktiske. Med detailhandelskørekortet vil vi gøre afstanden mellem os og de lokale producenter mindre, så vi kan få mange nye, spændende kvalitetsvarer i vores butikker, siger chefen for lokale varer i Coop, Christian Christensen.

På seminaret vil man udover Coops egne indkøbere og eksperter møde blandt andre detailhandelseksperten Flemming Birch og repræsentanter for Innovationsfonden, Agrotech/Teknologisk Institut og stregkodeselskabet GS1.

Desuden giver Coops chefkok, Claus Holm, gode råd om udvikling af produkter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078