23948sdkhjf

15 er interesseret i ny, anderledes fødevarefabrik

Den skal være for virksomheder, der ikke har råd til egne faciliteter
En ny fødevarefabrik for virksomheder, der ikke har råd til egne produktionslokaler, begynder så småt at tage form i Vejen Kommune.

Projektet - med navnet Fødevarefabrikken - er blevet vel modtaget af branchen, efter at kommunen og Udvikling Vejen luftede mulighederne tidligere på året, skriver JydskeVestkysten.

- Vi har været i kontakt med cirka 15 aktører inden for branchen, som har vist interesse, og så har vi i andre sammenhænge også fået positive tilkendegivelser. Det er fra de mindre virksomheder, der lige nu producerer hjemme på køkkenbordet, og større virksomheder, der vil prøve at eksperimentere med nye produkter, siger kommunens udviklingschef, Peer Rexen, til avisen.

Han mener ikke, at der findes noget tilsvarende i Danmark.

Tanken er, at man kan leje sig ind i adskilte produktionslokaler med tilhørende fællesfaciliter som mødelokaler og butik.

Næste fase er finansieringen, og Udvikling Vejen regner med en udgift på op imod 80 millioner kroner for fem produktionsenheder med tilhørende fælles faciliteter, skriver avisen. Senere kan der bygges nye moduler på.




Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078