23948sdkhjf

Nye medarbejdere? Ja, helt sikkert!

Delle Kompagniet vil ansætte, for ellers går det "ad helvede til"
Når indehaverne af iværksættervirksomheden Delle Kompagniet i Hirtshals ser en lille smule ind i fremtiden, så ser de masser af solgte frikadeller og dermed også nye arbejdspladser.

- Vi ved ikke hvor mange, men vi skal helt sikkert have ansat medarbejdere i 2017. Sker det ikke, så er det fordi det går ad helvede til, siger den ene af cheferne, Claus Westergaard-Jensen.

Indtil videre er han alene om alt sammen med kompagnonen Torben Meldgaard, men når først der kommer gang i salget, kan det gå stærkt, er de enige om.

- Vi tror, at det kan blive kæmpestort. Man er egentlig lidt ræd for, at det kan blive for stort for hurtigt, siger Torben Meldgaard.

Tæt på Irma-aftale

Ikke mindst en mulig lancering af de grønne deller i Irma-kæden har thyboerne store forventninger til. Nogen endelig aftale er ikke helt på plads endnu, men Irma har vist stor interesse og er i samarbejde med Delle Kompagniet ved at se nærmere på etiketdesignet, fortæller makkerparret.

- Også en anden dagligvarekæde har kontaktet os. Det skete på FoodExpo-messen i Herning i marts, hvor vi stod og delte smagsprøver ud. En indkøbsdirektør stak os et visitkort, hvor der stod, at vi skulle kontakte ham, når vi er klar. Men det har vi ikke turdet at gøre endnu - vi skal kravle, før vi kan gå, konstaterer Torben Meldgaard.

Både han og Claus Westergaard-Jensen er dog klar til forholdsvis hurtigt at udvide produktion, hvis/når det bliver nødvendigt. De peger på, at der i de nuværende lokaler, som ligger i samme bygning som Hjem-Fisk og Royal Danish Fish i Hanstholm, er plads til endnu en stegemaskine/produktionslinje.

- Og bliver det endnu større, så er der bare én vej frem, og det er at stikke en gravemaskine i jorden og bygge en ny fabrik. Det skulle da være en udsøgt fornøjelse, siger Claus Westergaard-Jensen.

Jysk hjemmeside

Først handler det dog om at komme i gang med at producere og sælge - så må mange andre ting komme hen ad vejen, er de to thyboer enige om. Også mange ting, som de ikke rigtig har haft tid og råd til endnu.

- Når gulvet skal fejes, så skal gulvet fejes. Og når Irma ringer, så skal man snakke med Irma. Der er travlt med kun to mand til at ordne alt, men det er jo også sjovt at være iværksætter.

- Noget af det, vi for eksempel ikke har fået gjort så meget ved endnu, er vores hjemmeside, delle.dk. Den kan man godt smile af, for det er sgu virkelig en jysk gør-det-selv-hjemmeside. Men vi har simpelthen i første omgang prioriteret vores produktionsgrej, så vi kan komme ud med dellerne, nævner Delle Kompagniets indehavere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11