23948sdkhjf

Davrepigerne er tilbage på hylderne

De har ikke været at finde på butikshylderne i en årrække - Davrepigerne. Nu er de tilbage på syv nye morgenmadsprodukter.
Davre havregryn kom første gang på hylderne i dagligvarebutikkerne i 1934. Fra den dag og frem til 2002 var de en fast del af sortimentet med slogans som "Avra for Lavra - nu skal vi ha' Davre" og "Davre for de magre". Nu er de tilbage med Sikker Hansens kendte tegning på pakkerne, et bredere sortiment og ekstra kvalitet.

Kategorigruppechef i Coop, Peer Wejse, er manden bag den nye Davre-serie. Ændrede morgenmadsvaner er en af grundene til, at Davre gryn ikke længere udelukkende er gryn men nu også mysli og granola:

- Havregryn med mælk er stadig populært og faktisk spiser én ud af fem danskere havregryn til morgenmad på en helt almindelig dag. Men syrnede mælkeprodukter som skyr er også vokset voldsomt i popularitet de senere år, og derfor var det helt oplagt for os at udvide Davre-serien med de ovnristede mysli og granola med bl.a. hindbær, mandler, kerner, chokolade og frø, så Davre passer til den moderne morgenmad, forklarer Peer Wejse.

Ifølge Claus Hviid fra De 5 Gaarde svarer de nye Davreprodukter også på forbrugernes stigende ønske om at vide, hvor maden kommer fra:

- Mange efterspørger sporbarhed - vi vil vide, hvor den mad, vi spiser, er dyrket. Med de nye produkter søger vi tilbage til danske landbrugstraditioner, hvor man vidste, hvor havren til grynene kom fra, siger Claus Hviid. Havren til den grov- og finvalsede Davre havregryn kommer fra De 5 Gaardes egne marker omkring Frijsenborg og Schackenborg.

Produkterne er på hylderne i Kvickly, SuperBrugsen, fakta og Dagli'Brugsen nu.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142