23948sdkhjf

Easyfood vil lukke ny partner ind i varmen

Finansiel partner skal være med til at styrke brødsuccesens vækst
Kolding-fødevarevirksomheden Easyfood er klar til delvist at lade sig opkøbe - og meget gerne af en kapitalfond.

Det oplyser direktør Flemming Paasch i en pressemeddelelse.

Easyfood oplever i disse år en kraftig vækst både i Danmark og internationalt. Det har øget interessen fra forskellige finansielle partnere, og Easyfood undersøger i øjeblikket muligheden for at lukke én af dem ind i varmen. En finansiel partner, der kan være med til at styrke virksomhedens vækst.

- Med en ny finansiel partner kan vi få skabt et endnu mere solidt fundament, så vi står stærkere både nationalt og internationalt, hvilket er med til , at vi kan bevare vores danske arbejdspladser og udvikle os endnu mere som virksomhed.

- Vi har været inde i en rivende udvikling, som sagtens kan fortsætte uden en partner, men hvis vi får én om bord, kan vi styrke os omkring både innovation og international ekspansion, konstaterer Flemming Paasch, der grundlagde virksomheden i år 2000.

Fortsætter i ejerkredsen

Han ejer i dag virksomheden sammen med Hemming Van, der tidligere stod i spidsen for fødevarevirksomheden Daloon. De to vil stadig være i ejerkredsen, selv om der kommer en ny finansiel partner på banen – og ledelsen vil også stadig være den samme med Flemming Paasch i spidsen.

- Men intet omkring et muligt partnerskab er afgjort endnu, og vi er stadig kun i begyndelsen af arbejdet med at finde den rigtige partner. Vi er i dialog med nogle, som kunne være interessante partnere for Easyfood, men vi lægger også stor vægt på, at en ny partner forstår og respekterer Easyfoods kultur og værdier. Det oplagte scenarie er at finde en kapitalfond, og vi kigger slet ikke mod industrielle partnere,” påpeger Flemming Paasch.

2016-vækst på 15 procent

Easyfood fremstiller bagværk i convenience-kategorien og producerer over 200 forskellige produkter. De bliver solgt til kunder som McDonald’s, Lidl, Shell og 7-Eleven.

Easyfood har 150 ansatte og præsterede i 2015 en omsætning på 220 millioner kroner og et rekordoverskud på 10,5 millioner kroner.

Virksomheden, der sælger sine produkter i flere end 10 lande, har oplevet en kraftig vækst i 2016 og vil ifølge Flemming Paasch ende året med en omsætning på mindst 250 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078