23948sdkhjf

Flensted udvider for 45 millioner

Ekspansiv strategi trods stort minus i seneste regnskabsår
De tyske ejere af pommes frites-producenten Flensted har absolut ingen planer om at lade virksomheden forlade Skovlund i Vestjylland.

Det bliver nu slået fast med en investering på 45 millioner kroner i et nyt køle-og frysehus, skriver JydskeVestkysten - et lager, som kan gøre produktionen langt mere effektiv, fordi Flensted bliver i stand til at køre større serier.

Byggeriet på 4.500 kvadratmeter skal stå færdigt i september næste år. Det kommer også til at indeholde ny kantine, omklædningsrum og innovationskøkken.

Brandingstrategi

Udvidelsen kommer trods et Flensted-minus på godt 13 millioner kroner i det seneste regnskabsår og er ifølge JydskeVestkysten udtryk for en ekspansiv strategi, der ikke kun omfatter opkøb af virksomheder.

- Vi har en brandingstrategi og vil gerne brande Flensted, der er et kendt mærke, siger direktør Lene Rasmussen til avisen.

Flensted Food Group er ejet af tyske Wernsing Feinkost og har godt 300 medarbejdere i Danmark. Ud over kartoffelproduktfabrikken i Skovlund omfatter koncernen blandt andet Kolding Salater, Flensted Snitgrønt og Lammefjords Grønt.

Sidstnævnte købte Flensted af DLG tidligere i denne måned.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172