23948sdkhjf

Sealing System flytter til nyt Grindsted-domicil

Hastigt voksende produktion af pakkesystemer bliver samlet ét sted
Sealing System, der producerer pakkesystemer til ikke mindst fødevarebranchen, er ved at gøre klar til at flytte fra Skovlund til Grindsted, hvor alle virksomhedens aktiviteter bliver samlet på én adresse i en eksisterende erhvervsbygning.

P.t. har Sealing System produktion på tre forskellige adresser i Skovlund, og virksomheden har i årevis ledt efter et sted at samle det hele.

Ifølge salgsdirektør Kjeld Østergaard Jensen er det planen, at medarbejdere og maskiner flytter i andet kvartal næste år, hvor det nye domicil skal indvies.

Plads til udvidelse

Den nye bygning på Hedemarken i Grindsted er lige nu på 3.650 kvadratmeter, men den bliver udvidet til godt 5.000 kvadratmeter, og Sealing System har også købt omkringliggende arealer, så der er mulighed for en eventuel udvidelse senere.

Sealing System blev etableret i 1998 og har de seneste år oplevet en kraftig udvikling i både omsætning og antal medarbejdere. Antallet af ansatte har passeret 50, som laver både enkeltstående pakkemaskiner og komplette systemløsninger, der spænder fra fyldemaskiner og pakning til robotpalletering og palleomvikling.

Nogle af opgaverne er temmeligt omfangsrige, og da de typisk bliver test-opstillet før installation hos kunden, er det afgørende at have de nødvendige faciliteter, påpeger salgsdirektøren.

Kjeld Østergaard Jensen nævner også, at Sealing System er ved at etabere sig i både Norge og Sverige, hvilket formentlig vil føre til flere arbejdspladser i det nye domicil.









Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094