23948sdkhjf

Wium Leverpostej klar til at tredoble

Flere kvadratmeter, flere leverposteje, flere medarbejdere
Wium Leverpostej, der har lavet leverposteje i Jyllandsgade i Esbjerg siden 1952, flytter næste år til nye lokaler.

De nuværende er for nedslidte og for små, så indehaver Michael D. Jørgensen har købt en grund seks kilometer derfra, hvor han vil bygge en 600 kvadratmeter stor produktions- og kontorbygning. Det skriver JydskeVestkysten.

Dermed kommer Wium til at råde over tre gange så meget plads som nu, og det er der god brug for. Virksomheden kunne sælge meget mere, end den gør, hvis fabrikken havde været større:

- Vi producerer i øjeblikket cirka 150 ton leverpostej om året, men det vil vi kunne øge til 300-400 ton på det nye sted, hvor vi også får brug for flere end de syv medarbejdere vi har i øjeblikket, fortæller Michael D. Jørgensen til avisen.

- Vi glæder os

Til Food Supply oplyser han, at det endnu er uvist, hvor mange nye ansatte der bliver tale om.

- Nu vil jeg først rigtig i gang med vores nye fabrik, som vi alle glæder os utrolig meget til. Så må vi se på, hvor mange ekstra medarbejdere der bliver plads til, konstaterer Michael D. Jørgensen, som ikke ønsker at oplyse prisen på nybyggeriet.

Michael D. Jørgensen overtog Wium Leverpostej efter sin far, Jørn Jørgensen, i 2012.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096