23948sdkhjf

Kæmpeordre giver flere Hørkram-jobs

Cateringvirksomheden havde halvdelen af 51 kommuner som kunder i forvejen
Cateringvirksomheden Hørkram Foodservice har netop vundet en ordre på at levere madvarer til 51 kommuner - en ordre på ialt 1,6 milliard kroner - og det er noget, der vil kaste nye arbejdspladser af sig hos virksomheden med hovedkvarter i Sorø, skriver Sjællandske Medier.

I dag er der 550 medarbejdere på Hørkrams lager i Sorø, hvor virksomheden er i gang med at udvide med 30.000 kvadratmeter lager- og logistikcenter. Den nye ordre, der er Danmarks hidtil største af sin slags, vil ifølge centerdirektør Claus Bredvig være med til at give centeret yderligere omkring 200 medarbejdere, når det er taget fuldt ud i brug.

Ordren til de 51 kommuner handler om at levere både konventionelle og økologiske fødevarer til de kommunale køkkener, der bestiller for minimum 1.500 kroner pr. leverance. Der er tale om både brød, kager, fisk, frugt, grønt, færdigretter, kolonial, kød, pålæg og mejeriprodukter - i alt for 400 millioner kroner om året de næste fire år.

- Vi havde godt halvdelen af kommunerne i forvejen, så væksten for vort vedkommende er på cirka 200 millioner kroner om året, fortæller viceadministrerende direktør Preben Berg Kristensen til Sjællandske Medier.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079