Gourmetmad fås nu som takeaway
Nu behøver man ikke at sætte sig til bords på en dyr Michelin-restaurant for at spise mad lavet af nogle af Danmarks dygtigste kokke.
Takeaway-netværket Gotipster har således på kort tid lavet aftale med 25 restauranter, hvoraf størstedelen er anbefalet i enten Michelin-guiden eller den danske pendant White Guide, skriver finans.dk.
Det begyndte med restaurant Kokkeriet, som har en stjerne i Michelin-guiden, og på en enkelt uge blev der solgt gourmetretter til 1.000 gæster.
Nu er godt en snes andre restauranter så kommet med - deriblandt Michelin-restauranten Clou, hvor en fuld middag koster omkring 2.500 kroner. Som takeaway koster den 175 kroner, dog med en anderledes menu, skriver mediet.
- Der er forskel på, hvad du kan køre ud af huset, og hvad man kan lave i sin restaurant. Det, som mange restauranter gør, det er at lave kold takeaway til opvarmning, siger Simon Evers fra Gotipster til finans.dk