Ægtepar klar med ni fødevarefestivaler

Hvide Sande er kommet med på programmet for 2017

Ægteparret bag en stribe danske fødevarefestivaler, Sisse Hansen og Jimi Kristensen, har programmet klar for 2017, og i lighed med med sidste år indeholder det ni festivaler:

I 2016 var der en fødevarefestival på Godsbanen i Aarhus. Den er gledet ud i år, men til gengæld er der en nyhed med i form af Hvide Sande, hvor auktionshallen på havnen lægger plads til i dagene 14.-15. oktober.

Det er i begyndelsen af efterårsferien, hvilket ifølge Jimi Kristensen er med særdeles fuldt overlæg:

Listen over ægteparrets fødevarefestivaler i år ser således ud:

29.-30. april: Gl. Estrup Fødevarefestival

20.-21. maj: Hørbygaard Fødevarefestival, Holbæk

3.-4. juni: Filsø Fødevarefestival, Henne Strand

17.-18. juni: Lundsgaard Fødevarefestival, Kerteminde

8.-9. juli: Nr. Vosborg Fødevarefestival, Vemb

2.-3. september: Fødevarefestival Nicolai, Kolding

23.-24. september: Knivholt Fødevarefestival, Frederikshavn

14.-15. oktober: Hvide Sande Fødevarefestival

4.-5. november: Fødevarefestival Spinderihallerne, Vejle

- Vi forventer op imod 5.000 gæster første gang på grund af placeringen i begyndelsen af efterårsferien. Det betyder, at sommerhusgæsterne skal have fyldt køleskabet op, når de ankommer i feriehusene, påpeger han og nævner, at der kan være 45 udstillere i auktionshallen. 

I det hele taget er fødevarefestivalernes locations i høj grad udvalgt ud fra deres placering i nærheden sommerhusområder,  fordi det plejer at trække masse af gæster til derfra.

- Folk kan ikke få nok
Sidste år var der flere gæster end nogensinde før:

- De danske forbrugere kan slet ikke få nok af lokalt producerede kvalitetsfødevarer. Vi havde en stigning i antallet af gæster på alle vores fødevarefestivaler i 2016, siger Jimi Kristensen.

- Styrken ved vores vores koncept er netop, at vi tiltrækker et kvalitetsbevist publikum, som søger viden og smagsoplevelser på ting, som ikke kan købes i det lokale supermarked, da supermarkederne ikke kan fortælle den unikke historie bag produkterne. Det virker også meget mere autentisk, når historien fortælles af den producent, som selv har haft fingrene nede i gryden, tilføjer hen.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Fjerkræslagteri skifter direktør for syvende gang på syv år

Der er muligvis også fyringer på vej i Vinderup.

Orkla må ikke kalde pasta for Grøntsagsbånd

Fuldt hus til ny fødevaremesse

Ny sommerskole med fokus på fødevarer

Randers Bryghus udvider efter succesår

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

12 nomineret som årets fødevareinnovator

Her får danske fødevarer kvalitetsstemplet

Eurofins, Danmarks største fødevarelaboratorium, tester en stor del af landets fødevarer i Vejen

Arla får tusindvis af mælkekasser tilbage

Millionsatsning på insekter

Eurofins: Sådan bremses listeria i produktionen

Procesleverandører bliver klogere

Detektor sniffer sig frem til utætheder i emballagen

Lækager i gaspakkede fødevareprodukter bliver opdaget på et splitsekund, mens de suser forbi på båndet

Riskærs nye brødfabrik - med levende billeder og på spansk

Vestjysk dambrug snart klar til sushi-eksport

Sashimi Royal i Hanstholm vil opdrætte den værdifulde yellowtail kingfish i miljøvenligt landanlæg

Trucken kører selv med mozzarella

Arla malker større overskud ud af mindre omsætning

Aarstiderne kan pakke endnu et rekordregnskab ud

Ny burgerrestaurant vil være en kæde

Restauranter i provinsen får nye michelinstjerner

Københavnsk street food-festival rykker til Aarhus

1

Nyt koncept skal løfte nordjyske måltidskasser

Haribo ryster posen

Danmarks største slikfabrik skal være mere rentabel

1

Amatør-avler koster fjerkræslagterier millioner

En enkelt hobbyavler har kostet fjerkræbranchen store eksportindtægter

Humlum Brød får mere plads

Udvider for 340 millioner: Gode penge i usynlig ingrediens

Multivac pakker fremtiden ind

Kæmpeinvestering skal sikre vingummibamserne

Canada-aftalen kan løfte oste-eksport

Scandic Food vil sælge marmelade i Kina

Bookmaker: Michelin-hæder på vej til Fyn

Hos Arla er det robotten, der bestemmer

Peberrod på tube kaldes tilbage

Robotstemme i det ene øre, lydbog i det andet

Erfarne fødevarekvinder stadig i front

Fødevarebranchen farer vild i støtteordninger

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Skab tillid, øge salget og hjælp andre.

Vil du øge dit salg og din synlighed på det japanske marked?

Se Edgecam LIVE i Odense på VTM

Ses vi på VTM 2017?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Hos Jens S. Transmissioner har vi kæder og kædehjul til enhver branche/industri.

Nyhed hos Vestjysk Rustyfri Montage

JEROS A/S fremvises verden rundt

Vidste du...

Bedre holdbarhed og kvalitet med nyt aftapningssystem

Bondy A/S tilbyder.

Styrket rådgivning og audit inden for fødevaresikkerhed

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kundenær formidling af butikker til leje og salg

Energivenligt og bæredygtigt materiale til tekstilkanaler

Dansk Procesventilation har færdiggjort punkt- og støvsugning fra posepakkemaskine hos Wewers Mørtel

ZF Danmark tilbyder Zimm spindelgear / donkrafte

Se Fibox' nye profilfilm

Vi arbejder benhårdt - så vi er klar, når VTM messen åbner d. 28. februar!

Jordforbindelsessystem fra DENIOS

AFFALDSSPANDE ”sensorstyret” i rustfri stål - Låget åbner og lukker automa...

Kan du høre?

KK Metal P/S forlænger aftale med VVS-Eksperten

ECHA's kandidatlisten er blevet opdateret!

Besøg Edge-Team på VTM og få en uforpligtende snak omkring Edgecam og Solid...

Send til en kollega

0.172