23948sdkhjf

Ny dåsedirektør for 1.000 medarbejdere

Brian Nielsen får to andre direktører med ind i direktionen hos Glud & Marstrand

Dåsekoncernen Glud & Marstrand, der har specialiseret sig i metalemballage til fødevarer, fået ny administrerende direktør: Brian Nielsen har med virkning fra årsskiftet erstattet Jørgen Kjærgaard, som er gået på pension.

Dermed har omkring 1.000 medarbejdere på fem danske dåsefabrikker fået ny topchef.

Brian Nielsen kender i forvejen koncernen særdeles godt. Han har været ansat os Glud & Marstrand i 20 år, blandt andet som direktør for fabrikken i Odense, og har i de seneste 10 år siddet i direktionen.

Klar til vækst

- Vi har i de seneste fem år investeret rigtig meget i store, fundamentale produktionsanlæg i Danmark - specielt på fabrikken i Odense. Nu er fundamentet på plads, og det skal vi bruge til at skabe vækst i salget, siger Brian Nielsen til Fyens Stiftstidende og oplyser, at investeringerne har været på "et stort trecifret millionbeløb".

Nettoomsætningen har de seneste fem regnskabsår ligget i omegnen af 1,8 milliard kroner, og i 2015-regnskabet var der et overskud på 64 millioner, det største i fire år.

Investeringerne tog fart, efter at Glud & Marstrand i 2011 blev købt af den mexicanske Envases Universales Group, der udelukkende beskæftiger sig med emballage. Mexicanerne købte af den hollandske kapitalfond AAC Capital.
Med sig ind i direktionen har Brian Nielsen fået økkonomidirektør Knud Christensen og salgsdirektør Mikkel Nørgaard Dall, der begge også har været ledere hos Glud & Marstrand i en årrække.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172