23948sdkhjf

Storkøbenhavn vil være fremtidens madmekka

En lang række arrangementer er på vej

En lang række arrangementer skal de næste to år være med til at sætte fokus på København og omegn som et kraftcenter for fødevarer.

Under navnet "Greater Copenhagen - Fremtidens Madmekka" er Region Sjælland og en stribe andre aktører gået sammen om at hjælpe fødevarevirksomheder og tilgrænsende brancher med at udnytte et stort potentiale for forretningsudvikling. 

Sammen med ikke mindst Nordisk Center For Lokale Fødevarer, NCLF, vil Region Sjælland tilbyde blandt andet seminarer, workshops og netværksmøder, skriver regionen på sin hjemmeside.

Cirka 35 arrangementer bliver afviklet på "udvalgte madrelaterede steder", og de kommer til at handle om blandt andet logistik, madoplevelser, markedsforståelse, trends og gastronomisk innovation.

Projektets første seminar og workshop for fødevirksomhederne foregår mandag 30. januar, hvor serieiværksætteren Jonathan Löw fortæller om autentisk markedsføring. Stedet er endnu ikke fastlagt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078