Gasoline Grill bliver løbet over ende efter fornem hæder

Danish Crown vil også ha' del i æren for superburger

Som omtalt af Food Supply mandag bliver en af verdens bedste burgere serveret af Gasoline Grill i København - i hvert fald er den netop af den amerikanske mediekoncern Bloomberg blevet udpeget til at være blandt klodens 27 bedste.

Og det er noget, som har fået både burgerelskere og Danish Crown på stikkerne.

- Siden offentliggørelsen er vi blevet løbet over ende af kunder og medier og har et salgsniveau svarende til det, vi havde i sommerhøjsæsonen.

- Alene i går – en grå mandag i januar – havde vi udsolgt klokken 14. Generelt sælger vi lige så mange burgere på to en halv time, som vi plejer at gøre på otte timer. Det er selvfølgelig dejligt, men stiller også krav til os om fortsat at kunne levere på høj kvalitet på kortere tid, fortæller indehaver Klaus Wittrup, der åbnede Gasoline Grill i en tidligere tankstation sidste år.

- Verdensklasse
Hans succes er guf for Danish Crown, som i en pressemeddelelse bruger kåringen til at fastslå, at Bloomberg-listen har sat en tyk streg under, at "dansk oksekød fra Danish Crown Beef vitterlig er i verdensklasse".

Kødet i Gasoline Grills burgerbøffer kommer nemlig fra nøje udvalgte udskæringer fra økologisk kødkvæg leveret af Danish Crowns datterselskab Friland, skriver koncernen.

Allerede inden Gasoline Grill serverede den første burger, tog ejerne Danish Crown Beef med på råd om, hvilke udskæringer af oksekød der giver den optimale smag i en burger.

- Jeg havde et møde med dem i København og anbefalede dem at bruge hakket oksekød, der udelukkende består af en særlig udskæring med en meget fin fedtmarmorering og derfor masser af smag. I fællesskab fandt vi så ud af, at de gerne ville have det fra økologisk kødkvæg, så det har vi leveret til dem siden åbningen, fortæller Lars Skovbo Østergård fra Danish Crown Beefs foodserviceafdeling.

Overrumplet
Hos Gasoline Grill er Klaus Wittrup temmelig overrumplet over succesen.

- Da vi åbnede for et halvt år siden, regnede jeg med, at vi skulle lave et godt produkt, der ville gøre os berømte i Danmark. Men at få international berømmelse så hurtigt havde jeg ikke forventet, konstaterer Klaus Wittrup, der kun serverer fire forskellige slags burgere.

- Det hænger sammen med, at en god burger en simpel burger, som er saftig, har masser af smag og kan spises med en hånd uden at falde fra hinanden, fastslår burgermanden, der forstår at stege, mens panden er varm:

Inden for en overskuelig fremtid håber han således på at åbne endnu en burgerbar baseret på samme koncept som Gasoline Grill.
Mere om: Burger


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Rejsegilde hos Gram Equipment

DK-Foods dømt i sag om maskin-flytning

Konservesfabrik afsløret i dårlig hygiejne

Kontrollanter rynkede bryn på grund af plastkasser og temperaturer

1

Klar til gigantisk lakse-eventyr

Emballage-veteran er i gang igen

Halkær Ådal har fundet ny distributør af måltidskasser

Det bliver Expressen, der fra 1. juli skal varetage den landsdækkende levering af mad for Halkær Ådal.

Ny app skal få børn til at spise vild mad

Frugtgigant på vej til Køge

- Restauranter skal have doggybags

Og det skal være obligatorisk, mener L&F

Gastronomisk ekspertteam er udpeget

Snart kan man printe sin egen slik

Nyt forslag til udvidelse af Danish Pork Meat

Se billederne: Nu åbner Aalborgs streetfoodmarked

Det længe ventede gademadskoncept ved Skudehavnen bliver klar til DGI Landsstævnets start i Aalborg på torsdag.

Choktab for ingrediensfabrik: Mislykket maskininvestering tynger alvorligt

Tidligere Daloon-ejer investerer i digital handelsplatform

Nu 2.000 spisesteder med økologisk spisemærke

Topkok rykker ind på nyt luksushotel

88 danske restauranter med i White Guide Nordic

White Guide Nordic har i år 88 danske restauranter på listen. Den samlede liste toppes af Geranium i København.

Irma satser hårdt på convenience

Nye fødevarer vinder Produktprisen 2017

Forskere vil undersøge 50 ”restaurant-planter”

Joe & The Juice får bøde af Ligebehandlings-nævnet

Det var ikke ok at ignorere kvindes ansøgning. Kæden siger, at den ikke skeler til ansøgernes køn.

Danish Crown bygger for 350 millioner i Kina

Næsten hver anden dansker er immun overfor sundhedsråd

Løgismose tilbagekalder kylling med diarrébakterie

De små og mellemstore virksomheder ryster krisen af sig

Konkurskarantæne til Tigers isleverandør

Ikea vil reducere sit madspild med 50 procent

Først var Frankrig ramt af smørkrise - nu er det tættere på Danmark

Østers med fæle bakterier trækkes tilbage

Håndværkere på Danish Crown arbejder igen

Nu strejker håndværkerne på Danish Crown

Fynboer kalder tofu tilbage

Nu åbner nyt gedemejeri

En lang række Kiwi'er bliver til Netto

Så er den her: Øl brygget på musik

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Mobil CIP unit fra INOXPA

Smart håndtering af vin

Nordisk Perlite bruger overskudsvarme som fjernvarme!

Filtermedie til fint formuleret processtøv

Back-to-basics med RFID

Grundkursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

SLÅ TIL I DAG - Sidste chance for at få SOLIDWORKS til særpris

IO Link

Højkvalitets skab Systema serien fra DENIOS

4Labels opfører og flytter til nyt domicil

Bondy A/S ønsker alle en god sommer

Er der risiko for bakterievækst og toksiner?

SLÅ TIL I DAG - Sidste chance for at få SOLIDWORKS til særpris

Den enkle vej til hurtigere måleresultater

Rør og armaturer fra Alfa Laval

Har +700 konkurrencedeltagere gættet rigtigt?

Sommerhilsen

Foldbare pallecontainere sikrer optimal pladsudnyttelse

Smutter kniven, så spar plastret ...

CENTAFLEX A – den fleksible kobling

Vehicle Telematics kommer i en lille pakke til at skabe stor fremgang i Fle...

Oplev fordelene ved virtual reality

Fyldemaskiner fra Trepak International AB

Fødevaresikkerhed - hygiejnisk procesudstyr

Fødevaresikkerhed - hygiejnisk procesudstyr

Send til en kollega

0.26