Gasoline Grill bliver løbet over ende efter fornem hæder

Danish Crown vil også ha' del i æren for superburger

Som omtalt af Food Supply mandag bliver en af verdens bedste burgere serveret af Gasoline Grill i København - i hvert fald er den netop af den amerikanske mediekoncern Bloomberg blevet udpeget til at være blandt klodens 27 bedste.

Og det er noget, som har fået både burgerelskere og Danish Crown på stikkerne.

- Siden offentliggørelsen er vi blevet løbet over ende af kunder og medier og har et salgsniveau svarende til det, vi havde i sommerhøjsæsonen.

- Alene i går – en grå mandag i januar – havde vi udsolgt klokken 14. Generelt sælger vi lige så mange burgere på to en halv time, som vi plejer at gøre på otte timer. Det er selvfølgelig dejligt, men stiller også krav til os om fortsat at kunne levere på høj kvalitet på kortere tid, fortæller indehaver Klaus Wittrup, der åbnede Gasoline Grill i en tidligere tankstation sidste år.

- Verdensklasse
Hans succes er guf for Danish Crown, som i en pressemeddelelse bruger kåringen til at fastslå, at Bloomberg-listen har sat en tyk streg under, at "dansk oksekød fra Danish Crown Beef vitterlig er i verdensklasse".

Kødet i Gasoline Grills burgerbøffer kommer nemlig fra nøje udvalgte udskæringer fra økologisk kødkvæg leveret af Danish Crowns datterselskab Friland, skriver koncernen.

Allerede inden Gasoline Grill serverede den første burger, tog ejerne Danish Crown Beef med på råd om, hvilke udskæringer af oksekød der giver den optimale smag i en burger.

- Jeg havde et møde med dem i København og anbefalede dem at bruge hakket oksekød, der udelukkende består af en særlig udskæring med en meget fin fedtmarmorering og derfor masser af smag. I fællesskab fandt vi så ud af, at de gerne ville have det fra økologisk kødkvæg, så det har vi leveret til dem siden åbningen, fortæller Lars Skovbo Østergård fra Danish Crown Beefs foodserviceafdeling.

Overrumplet
Hos Gasoline Grill er Klaus Wittrup temmelig overrumplet over succesen.

- Da vi åbnede for et halvt år siden, regnede jeg med, at vi skulle lave et godt produkt, der ville gøre os berømte i Danmark. Men at få international berømmelse så hurtigt havde jeg ikke forventet, konstaterer Klaus Wittrup, der kun serverer fire forskellige slags burgere.

- Det hænger sammen med, at en god burger en simpel burger, som er saftig, har masser af smag og kan spises med en hånd uden at falde fra hinanden, fastslår burgermanden, der forstår at stege, mens panden er varm:

Inden for en overskuelig fremtid håber han således på at åbne endnu en burgerbar baseret på samme koncept som Gasoline Grill.
Mere om: Burger


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Fjerkræslagteri skifter direktør for syvende gang på syv år

Der er muligvis også fyringer på vej i Vinderup.

Orkla må ikke kalde pasta for Grøntsagsbånd

Fuldt hus til ny fødevaremesse

Ny sommerskole med fokus på fødevarer

Randers Bryghus udvider efter succesår

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

12 nomineret som årets fødevareinnovator

Her får danske fødevarer kvalitetsstemplet

Eurofins, Danmarks største fødevarelaboratorium, tester en stor del af landets fødevarer i Vejen

Arla får tusindvis af mælkekasser tilbage

Millionsatsning på insekter

Eurofins: Sådan bremses listeria i produktionen

Procesleverandører bliver klogere

Detektor sniffer sig frem til utætheder i emballagen

Lækager i gaspakkede fødevareprodukter bliver opdaget på et splitsekund, mens de suser forbi på båndet

Riskærs nye brødfabrik - med levende billeder og på spansk

Vestjysk dambrug snart klar til sushi-eksport

Sashimi Royal i Hanstholm vil opdrætte den værdifulde yellowtail kingfish i miljøvenligt landanlæg

Trucken kører selv med mozzarella

Arla malker større overskud ud af mindre omsætning

Aarstiderne kan pakke endnu et rekordregnskab ud

Ny burgerrestaurant vil være en kæde

Restauranter i provinsen får nye michelinstjerner

Københavnsk street food-festival rykker til Aarhus

1

Nyt koncept skal løfte nordjyske måltidskasser

Haribo ryster posen

Danmarks største slikfabrik skal være mere rentabel

1

Amatør-avler koster fjerkræslagterier millioner

En enkelt hobbyavler har kostet fjerkræbranchen store eksportindtægter

Humlum Brød får mere plads

Udvider for 340 millioner: Gode penge i usynlig ingrediens

Multivac pakker fremtiden ind

Kæmpeinvestering skal sikre vingummibamserne

Canada-aftalen kan løfte oste-eksport

Scandic Food vil sælge marmelade i Kina

Bookmaker: Michelin-hæder på vej til Fyn

Hos Arla er det robotten, der bestemmer

Peberrod på tube kaldes tilbage

Robotstemme i det ene øre, lydbog i det andet

Erfarne fødevarekvinder stadig i front

Fødevarebranchen farer vild i støtteordninger

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Skab tillid, øge salget og hjælp andre.

Vil du øge dit salg og din synlighed på det japanske marked?

Se Edgecam LIVE i Odense på VTM

Ses vi på VTM 2017?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Hos Jens S. Transmissioner har vi kæder og kædehjul til enhver branche/industri.

Nyhed hos Vestjysk Rustyfri Montage

JEROS A/S fremvises verden rundt

Vidste du...

Bedre holdbarhed og kvalitet med nyt aftapningssystem

Bondy A/S tilbyder.

Styrket rådgivning og audit inden for fødevaresikkerhed

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kundenær formidling af butikker til leje og salg

Energivenligt og bæredygtigt materiale til tekstilkanaler

Dansk Procesventilation har færdiggjort punkt- og støvsugning fra posepakkemaskine hos Wewers Mørtel

ZF Danmark tilbyder Zimm spindelgear / donkrafte

Se Fibox' nye profilfilm

Vi arbejder benhårdt - så vi er klar, når VTM messen åbner d. 28. februar!

Jordforbindelsessystem fra DENIOS

AFFALDSSPANDE ”sensorstyret” i rustfri stål - Låget åbner og lukker automa...

Kan du høre?

KK Metal P/S forlænger aftale med VVS-Eksperten

ECHA's kandidatlisten er blevet opdateret!

Besøg Edge-Team på VTM og få en uforpligtende snak omkring Edgecam og Solid...

Send til en kollega

0.208