23948sdkhjf

Nowaco har igen en CFO

Peter H. Tuure er også indtrådt i direktionen

Den aalborgensiske fødevarekoncern Nowaco, der køber og sælger frosne fødevarer i hele verden, har efter et par år uden økonomidirektør igen fået en topchef med titlen CFO.

35-årige Peter H. Tuure har været ansat hos Nowaco siden 2008, og han var næstkommanderende i regnskabsafdelingen under den tidligere CFO Brian S. Larsen, der stoppede i 2014.

- Dengang overvejede vi, om vi skulle ansætte en ny CFO, eller om vi havde en i huset, der kunne fylde skoene ud. Og det kan Peter, har han vist i de seneste par år, hvor han har ledet afdelingen, siger Katja N. Nielsen, der er driftsdirektør og datter af Nowacos administrerende direktør, Preben K. Nielsen.

- Ikke overkill
Samtidig med udnævnelsen til CFO er Peter H. Tuure trådt ind i Nowacos direktion, hvor han har selskab af Preben K. Nielsen og driftsdirektørerne Katja N. Nielsen, Tom Leth Jensen og Peter Fisker Olesen.

- Vi er godt i gang med at implementere vores vækststrategi, så det er ikke overkill, at vi sidder fem i direktionen. Far er jo 80 år og skal delvist udfases, nævner Katja N. Nielsen.

Vækststrategien har de seneste år sendt Nowaco op på cirka 160 medarbejdere og 27 kontorer rundt om i verden, senest i København.

På en del af kontorerne sidder der kun en enkelt medarbejder, men det skal der gerne ændres på.

- Vores udfordring de næste to-tre år bliver at bringe enkeltmandskontorerne op på tre-fire medarbejdere. Nu skal vi vækste på den platform, vi har - så der er ikke umiddelbart planer om flere kontorer, men om større kontorer, fortæller Katja N. Nielsen.

Nowaco har en omsætning på cirka tre milliarder kroner om året.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078