23948sdkhjf

Cateringfirma knaldet igen og igen

Bøderegn, forbud og sure smileys i Esbjerg

Esbjerg-virksomheden Marbækgaard Catering har af Fødevarestyrelsen fået fire bøder på ialt 22.000 kroner og et forbud mod at tilberede mad. Allerede natten efter forbuddet blev det dog overtrådt.

Det skriver JydskeVestkysten, som fortæller, at Marbækgaard Catering 20. december fik forbud mod at tilberede mad på grund af en stribe kritisable forhold. Men allerede samme nat blev virksomheden afsløret i at fabrikere selleri og boller til 44 personer, og det udløste en bøde på 10.000 kroner.

Den kunne Marbækgaard Catering lægge oven i de sammenlagt 12.000 kroner for tre andre bødeforlæg, som var blevet uddelt dagen før - blandt andet for at opbevare fløde i stuetemperatur og for at have rod i kølerummet, hvor en lang række varer måtte kasseres.

Både 20. december og 21. december fik virksomheden også en sur smiley. De kom i forlængelse af to halvglade smileys fra november og december, hvor Marbækgaard Catering blandt andet fik kritik for mangelfuld rengøring og døde fluer i vindueskarmen.

Forbuddet mod at tilberede mad er nu ophævet, efter at Marbækgaard har sørget for en række forbedringer, skriver JydskeVestkysten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078