23948sdkhjf

Lokale fødevarer i fokus i Gram

Er de det nye sort eller kejserens nye klæder?, spørger madkukturen

Det handler mest om lokale fødevarer, når Madkulturen 30. januar præsenterer sit nyeste såkaldte madindeks på Gram Slot i Sønderjylland.

Madindekset er Madkulturens undersøgelse af danskernes vaner og holdninger til mad og måltider, og ud over at få indsigt i resultaterne kan arrangementets deltagere også høre foredrag og debattere danskernes syn på lokale fødevarer.

Blandt talerne er professor Klaus Grunert fra Aarhus Universitet, som taler om "Hvad er kvalitet, og hvem vil betale?"

Oplæg til debat
Et andet emne hedder "Er lokale fødevarer fremtiden eller en romantisk drøm?". Her er der oplæg til debat fra Anders Rene Jensen, indkøbs- og marketingdirektør hos Rema 1000, Landbrug & Fødevarer-direktør Karen Hækkerup, Løgismose-medejer Jacob Grønlykke og nelly Frees Riggelsen, der er slags- og marketinbgchef hos Naturmælk.

På Gram Slot stiller Madkukturen også op med et "vidensbord", hvor institutionens analyseafdeling står til rådighed med tal og konklusioner fra Madindekset.

Alle kan deltage gratis i arrangementet, men tilmelding skal ske senest i dag, 16. januar, via henvendelse på mailadressen kommunikation@madkulturen.dk. Er der ikke flere pladser, kan man komme på en venteliste, oplyser Madkulturen.

Madkulturen er en institution under Miljø- og Fødevareministeriet.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083