23948sdkhjf

Flere kyllinger fra Himmerland i køledisken

Himmerland Kylling sender dansk produceret velfærdskylling ud til endnu flere forbrugere

Danskerne spiser mere og mere kyllingekød, og vil gerne have flere valgmuligheder, når de står foran køledisken. Og det kræver et sortiment af kvalitetskylling på flere niveauer, lige fra den helt almindelige kylling til en god pris, til kyllinger med fokus på øget dyrevelfærd, bæredygtigt landbrug og økologi.

Det er blandt andet derfor, at dansk produceret velfærdskylling fra Himmerland Kylling nu finder vej til kølediskene i Dagrofakæderne, Meny og Kiwi.

- Vi er glade for at have mulighed for at udvide et i forvejen godt og langt samarbejde med Himmerland Kylling, der har et helt unikt produkt. Et produkt der er kendetegnet af både god kvalitet og højt fokus på dyrevelfærd, lyder det fra Hans Holmstedt, kategoridirektør i Dagrofa.

Glade kyllinger hos Himmerland
Himmerland kylling produceres på et familiedrevet landbrug i tredje generation med stolte traditioner og kapacitet til at levere både økologiske og fritgående kyllinger kontinuerligt.

- Vi er glade for, at en så stor og vigtig detailkunde som Dagrofa bakker op om Himmerland Kylling. Og vi håber, at vi i fremtiden kan udvide samarbejdet, så fokus på dyrevelfærden bliver endnu større, siger Anders Laursen, administrerende direktør i Himmerland Kylling.

Meny tilbyder både økologisk kylling, fritgående kylling og traditionel kylling fra Himmerland, mens Kiwis kunder kan købe både fritgående og traditionel kylling fra Himmerland.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.072