23948sdkhjf

Café-kæde sælger billig Arla-suppe til 10-dobbelt pris

Vivaldi tager 89 kroner for suppe, der kan fås for ni kroner i Netto
Dagens suppe hos cafékæden Vivaldi koster 89 kroner. Men hvis gæsterne tror, at der er tale om en hjemmelavet suppe, kan de godt tro om igen - suppen er en opvarmet Arla-suppe, som kan købes for ni kroner i Netto, skriver Metroxpress.

Den fremgangsmåde bliver kritiseret af madanmelder på Berlingske Søren Frank:

- En ting er at sammensætte en ret af forskellige ingredienser, hvoraf nogle er købt færdiglavet, for eksempel mayonnaisen til en burger. Noget andet er, at en hel ret er et supermarkedsprodukt. Det er under niveau for, hvad jeg selv gider spise, og under niveau for en god, anbefalelsesværdig café, siger han til Metroxpress.

- Ensartet produkt
Vivaldis kædedirektør, Anders Nikolaisen, bekræfter i avisen, at gæsterne får serveret opvarmet Arla-suppe. Han forklarer, at "det gør vi, fordi vi synes, det er et godt produkt, og for at kunne servere et ensartet produkt på vores caféer".

Vivaldi-kæden driver ni caféer på Sjælland og tre i Jylland.

Kæden var også i modvind i 2015, da det kom frem, at den af hensyn til "mange internationale gæster" havde droppet svinebacon. Det medførte blandt andet en Facebook-gruppe med navnet Boykot Cafe Vivaldi.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078