23948sdkhjf

Iværksætterpris til mad-ildsjæl i Skagen

Jesper C. Winter fra Skagen Køkkenet og Skagen Fiskerestaurant hædret

Jesper C. Winter er indehaver af Skagen Fiskerestaurant i Skagen og hos Illum i København, af Skagen Bjesk og af Skagen Køkkenet. Og nu er han også indehaver af titlen som vinder af årets Iværksætterpris i Frederikshavn Kommune.

I pris-indstillingen bliver han betegnet som en ægte serieiværksætter og ildsjæl, som hele tiden kommer med nye spændende idéer og koncepter, som gavner Skagen og skaber arbejdspladser.

Jesper C. Winter har ejet og drevet Skagen Fiskerestaurant siden 2012, og i 2016 etablerede han en afdeling af restauranten på Illum Rooftop. Derudover står han bag Skagen Bjesk, og Skagen Køkkenet, der producerer blandt andet chips, saucer og ketchup - og senere i lancerer han en ny, vegansk og økologisk hudplejeserie med navnet Skagen Seaside.

Arbejde og hobby
- Jeg er rigtig glad for prisen, som er en flot anerkendelse af det, som jeg går og laver. For mig kommer det ret naturligt at få nye idéer. At være iværksætter og virksomhedsejer er mit arbejde, men det er også min hobby, fortæller Jesper C. Winter.

Han er uddannet kok og har arbejdet flere år i London og forskellige steder i Danmark, før han blev hentet til Skagen Fiskerestaurant som køkkenchef i 2004. Han blev direktør i 2008 og forpagtede stedet i 2010 til 2011, inden han købte det. Skagen Fiskerestaurant er blandt andet kendt for sit skaldyrsfad, sin fiskesuppe og ikke mindst de pandestegte fiskefrikadeller.

 I restauranten i København er der 20 ansatte, og han besøger restauranten ugentligt. I Skagen har Jesper C. Winter otte fuldtidsansatte hele året, mens der om sommeren er tilknyttet omkring 70 personer til Skagen Fiskerestaurant.

-  Dét, jeg kan tjene i hele februar, tjener vi på én dag i juli, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094