23948sdkhjf

Irma udvider madmesse og flytter til Forum

Der bliver fællesspisning med Hugh Fearnley fra River Cottage

Københavnerne har de seneste to år kastet deres kærlighed over Irma-messen Mad & Glæde i et sådant omfang, at pladsen i Øksnehallen nu er blevet for trang.

Derfor flytter Irma messen til Forum, hvor den foregår i weekenden 4.-5. marts med det hidtil største og mest ambitiøse program, oplyser Irma i ene pressemeddelelse.

Lørdag 4. marts kan gæsterne møde den verdensberømte vært fra madprogrammet River Cottage Hugh Fearnley på hovedscenen, hvor han holder indlægget ”Hugh Cooks Light and Easy”.

Han vil også stå for en fællesspisning, hvor det bliver muligt at spise med ham, mens han fortæller om sin madfilosofi.

Leverandører fortæller
Fra den danske madscene kan man møde navne som Mette Blomsterberg, Nikolaos Strangas, Anh Lê, Claus Holm og Jesper Volmer.

Formålet med messen er stadig at give Irmas kunder mulighed for at møde menneskene bag mange af de varer, de kender fra Irma. Derfor vil over 100 leverandører stå klar med masser af smagsprøver og til at fortælle historierne bag deres produkter.

Med den ekstra plads i Forum bliver der også mulighed for en række workshops og smagninger med te, softice, ølbrygning, mad med insekter og en bageworkshop med Skærtoft Mølle.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063