23948sdkhjf

Dansker til tops i Marel-koncernen

Jesper Hjortshøj skal styre de forædlede fødevarer

Islandske Marel har hentet en ny direktør til sin afdeling for forædlede fødevarer inden for kød, fisk og fjerkræ i den danske del af koncernen:

Jesper Hjortshøj er ny administrerende direktør for Marel Further Processing og medlem af Marels koncernledelse. Han afløser David Wilson, der efter knap et år på posten skal være direktør for Marel Meat.

Marel er blandt verdens største producenter af komplette procesløsninger inden for kød, fisk og fjerkræ. Virksomheden spænder over hele produktionsprocessen – fra modtagelse af råmaterialer til pakning og etikettering af slutprodukterne, inklusive forædling af produkterne.

- Markedet vokser markant
Jesper Hjortshøj overtager med øjeblikkelig virkning ledelsen af Marels aktiviteter inden for forædling af fødevarer i Marel Further Processing. Han skal sikre vækst i det voksende segment inden for eksempelvis formning, coating, varmebehandling og pølseproduktion.

Han kommer fra en stilling som ansvarlig for Marels globale innovationsstrategi.

- Jeg er glad og stolt over at tage dette skridt op i Marel-koncernen. Markedet for fødevarer og dermed procesudstyr til fremstilling af fødevarer vokser markant, ikke mindst på grund af befolkningstilvæksten, den globale urbanisering og indkomststigningen blandt mennesker i eksempelvis Asien, Afrika og Sydamerika.

- Samtidig fortsætter tendensen i den vestlige verden med at bruge mindre og mindre tid i køkkenet, hvilket øger efterspørgslen på forædlede fødevarer, siger Jesper Hjortshøj i en pressemeddelelse.

Marel Further Processing har afdelinger i Boxmeer i det sydlige Holland, i Iowa, USA, i Baud, Frankrig, og i Støvring, Danmark.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079