23948sdkhjf

Enorm lander aftale med Dansk Supermarked

Næste skridt er eksport af melormesnacks og produktion på dansk grund.

Iværksætter Lasse Hinrichsen har på kun et år realiseret sin idé om at producere fødevarer med alternative, bæredygtige proteinkilder fra insekter.

Lasse Hinrichsen begyndte i februar 2016 at tilberede ristede melorme til familie og venner, og i september 2016 lancerede Lasse så sine første ristede og krydrede melorme på Food Festival i Aarhus.

Nu har han indgået en aftale med Dansk Supermarked og fra den 6. februar sælges hans krydrede melormesnacks i 13 Føtex-butikker. 

Næste skridt for Enorm er udvikling af en mere nærende energibar med insektmel, som vil blive lanceret i Danmark i løbet af foråret. Samtidig har Enorm påbegyndt dialog med udlandet – i første omgang Tyskland - om levering af fødevareprodukter med insekter.

Produktion på dansk grund
Lasse Hinrichsen flyttede allerede tidligt i forløbet ind i iværksættermiljøet Inkubator i Agro Food Park i Aarhus. Her modtog han, udover sparring, hjælp til kontaktskabelse med samarbejdspartnere. 

Det ledte til samarbejdsaftalen med Nordisk Tang i Grenaa, hvor Lasse  får ristet og distribueret de frosne melorme, som sendes hertil fra Holland.

Succesen med melormene betyder, at Lasse Hinrichsen og Enorm i dag er ved at undersøge mulighederne for etablere opdræt af insekter på dansk jord, så virksomheden kan være selvforsynenede med insektmel. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109