23948sdkhjf

Japansk bagerkæde lukker sine sidste butikker i Danmark

Kæden skal dog relanceres og åbner snart igen.

Det er de japanske ejere bag bagerkæden Andersen Bakery, der, efter 10 års røde tal på bundlinjen, har valgt at lukke sine sidste to butikker i Danmark.

Det skriver FødevareWatch. 

Oprindeligt havde Andersen Bakery tre butikker i Danmark, en på Østerbro, der lukkede for tre år siden, en i Tivoli og en i Store Kongensgade. Men nu er det altså slut.

De japanske ejere bag Andersen Bakery har dog planer om at starte op igen – som en 100 procent økologisk forretning, men det bliver ikke med de nuværende medarbejdere. De er alle sagt op. Det fortæller produktionsansvarlig hos Andersen Bakery Katrine Velin Hansen.

Katrine Velin Hansen fortæller, at man i øjeblikket leder efter den helt rigtige adresse til den nye forretning i København.

Hvorfor de japanske ejere ikke helt slipper taget i Danmark skal findes i de 90 Andersen Bakery butikker, der findes i Japan.

-  De vil ikke slippe det danske marked, for i Japan er hele forretningen bygget op omkring Danmark og det danske brand. De har f.eks. mange bornholmske produkter. Derfor vil det være helt forkert af dem ikke at være til stede i Danmark. Det er derfor, de giver det en chance til, også selvom det har været dyrt, fortæller Katrine Velin Hansen.

Når Andersen Bakery genåbner i Danmark bliver det med en anden stategi end for åbningen af den første Andersen Bakery. Man starter med en lille butik og venter på den giver overskud, før man åbner endnu en.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11