23948sdkhjf

Bookmaker: Michelin-hæder på vej til Fyn

Denne gang skulle "sagnomspunden" kro være helt sikker

Da de første Michelin-stjerner uden for København og Aarhus blev uddelt i 2016, blev Fyn overraskende forbigået. Vedholdende rygter vil dog vide, at onsdagens uddeling byder på en længe ventet stjerne til Fyn.

Ifølge spilleselskabet NordicBet er der hold i rygterne, og bookmakeren vurderer Falsled Kro som storfavorit til at løbe med mindst én stjerne.

I skrivende stund betaler NordicBet således kun indskuddet 1,10 gange igen, hvis Falsled Kro endelig belønnes. De andre fynske bud, Lieffroy i Nyborg og odenseanske Pasfall, må dog formentlig vente på deres første stjerne, vurderer NordicBet. De to bud udbydes til henholdsvis odds 6 og 7,50.

- Ret skråsikre
- Vi var ret skråsikre på, at Fyn ville få mindst én stjerne i guiden allerede sidste år, og at den nærmest sagnomspundne Falsled Kro blev forbigået overraskede de fleste madeksperter. Selv om Michelin er notorisk svært at spå om, har chefkok Per Hallundbæk dog fået skabt en gastronomisk perle, vi vurderer til at være en stensikker stjerne værd, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet, i en pressemeddelelse.

- Optimismen var stor på vegne af både Lieffroy og Pasfall i 2016, men vi er i år lidt mere påpasselige med de konservative Michelin-anmeldere, tilføjer han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.07