23948sdkhjf

Procesleverandører bliver klogere

Netværksmøde sætter fokus på fremtidens produktion

Fødevarenetværket MMFoodTech holder på tirsdag et netværksmøde, der sætter fokus på Industri 4.0 i praksis i fødevareindustrien.

Mødet på Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia henvender sig til industriens udstyrsleverandører, som både kan høre en række foredrag og deltage i en miniworkshop.

- Hvad betyder Industri 4.0 konkret for danske udstyrsleverandører til fødevareindustrien, og hvad giver det af konkrete muligheder? Det betyder eksempelvis, at udstyret skal være online, og at data fra maskinernes brug kan bruges til at optimere driften og højne kvalitet og øge fødevaresikkerheden, hedder det blandt andet i mødeoplægget.

Konkrete eksempler
I løbet af dagen bliver der både præsenteret forskningsresultater og givet konkrete eksempler fra fødevareindustrien.

Blandt oplægsholderne er Lars Bager Christensen fra Teknologisk Institut, der arbejder med forskning og innovation i animalske fødevarer. Han vil give indblik i, hvordan sensorer kan optimere produktionen, og hvordan anvendelsen af data kan styrke fødevareindustrien.

Der er stadig plads til flere deltagere, oplyser mødefacilitator Sabrina Gerdes Vestergaard fra Industrisamarbejdet i Dansk Industri, der driver netværksgruppen for udstyrsleverandører til fødevareindustrien. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081