23948sdkhjf

12 nomineret som årets fødevareinnovator

Store dele af fødevarebranchen er med i opløbet

Kokke og købmænd, iværksættere og direktører, nørder og udviklere.

De nominerede til årets Food Innovator Award kommer fra mange forskellige dele af fødevarebranchen, når Danish Food Cluster uddeler prisen 16. marts.

Det sker på temadagen "A Great Day for Food Innovation”  i Agro Food Park i Aarhus.

Innovationsprisen er sponsoreret af procesudstyrsvirksomheden Marel, der gerne vil være med til at give innovation mere opmærksomhed.

Formålet med Food Innovator Award’en er, udover at hædre en stærk innovatør, at inspirere personer og organisationer til at fortsætte innovationen.

- Langt, sejt træk
- Innovation har mange former, og det er sjældent et spørgsmål om et enkelt, lyst øjeblik. Det er nærmere et langt, sejt træk med mange forhindringer, der skal overvindes. Den kamp foregår hver dag overalt i klyngen, og i centrum står de ildsjæle, vi gerne vil hædre, siger formand for Danish Food Cluster Esben Laulund.

Sidste år gik prisen til Nicolai Hansen, CEO hos KMC.

I år er de nominerede:

Alex Højrup Munch, medejer, Stauning Whisky
Anders René Jensen, salgsdirektør ved Rema 1000 Danmark
Bent Graakjær, kok, hotelejer og gastronomisk iværksætter
Britta Tarp, ejer og CEO ved Skarø Is
Carl-Bjarne Mikkelsen, Innovations- og eksportdirektør ved Easis
Henrik Ladefoged, administrerende direktør ved Marel
Henrik Rendbøl, CEO ved Møllerup Gods
John Gynther, Premium Food Manager ved Arla Unika, Arla Foods
John Smedegaard, administrerende direktør ved Ceptu ApS
Knud Vindfeldt, COO ved Chr. Hansen A/S
Poul Agger, serieiværksætter, stifter, direktør og senere bestyrelsesformand for Agger Foods
Thomas Hecht Olsen, R&D manager ved NGI A/S

Danish Food Clusters medlemmer står bag nomineringerne, mens bestyrelsen for Danish Food Cluster er dommerkomité.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078