Madværkstedet byder på over 180 nyheder

Gæsterne kan blandt andet smage skiveskåret avocado på frost og vegansk is

Når fagmessen Madværkstedet tirsdag og onsdag i næste uge slår dørene op i Lokomotivværkstedet i København, bliver det med over 180 produktnyheder fordelt på 150 udstillere, oplyser messen i en pressemeddelelse. 

Gæsterne kan blandt meget andet se frem til at se, føle og smage på nyheder som skiveskåret avocado på frost fra OK Snacks, grøntsagskødboller med kylling fra Tulip Food Company, kalkun-porchetta fra C&E Gastro-Import og vegansk is fra Premier Is.

- Madværkstedet kommer til at bugne af spændende produkter, så uanset om man kommer fra kantine, hotel, restaurant eller café, så tør vi godt love, at der bliver et bredt udvalg af både nyskabende og velkendte produkter, som de besøgende kan gå på opdagelse i, siger Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder på Madværkstedet.

28 oplæg
Flere af de tilmeldte produktnyheder kan også opleves i trendområdet Det Levende Madværksted, hvor besøgende kan se frem til 28 oplæg fra udstillere, som hver især har noget særligt at byde ind med. Hver oplægsholder får 25 minutter til at underholde, vejlede eller inspirere de besøgende i et særligt køkken, der er placeret midt i Madværkstedet.

En af de udstillere, der har valgt at benytte sig af denne mulighed, er Deli Drengene, som sælger blandet andet pølser, ost, charcuteri og saucer. Sidstnævnte har virksomheden valgt at tage med på sin sceneoptræden tirsdag, hvor stjernekokken Søren Gericke vil komme med tips og tricks til brugen af de svenske "Eriks Saucer", som Deli Drengene forhandler.

- Vi ser Det Levende Madværksted som en rigtig god brandingmulighed. På scenen kan vi vise, hvordan man kan bruge saucerne på alternative måder, og dermed inspirere de besøgende. Vores sceneoptræden er med til at give folk en mere personlig tilknytning til produkterne,siger Morten Rasmussen, ejer af Deli Drengene.

Tematiseret trendzone
Det Levende Madværksted er delt op i forskellige kategorier, som er tematiseret efter målgruppe. Mens tirsdag for eksempel har oplæg med fokus på offentlige storkøkkener og kantiner, kan man onsdag opleve oplæg særligt målrettet mod caféer, restauranter og hoteller.

På scenen finder man virksomheder som Santa Maria Foodservice, Tulip Food, Valsemøllen, Danish Crown, Premier Is og Arla Foodservice.

 
 



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

118 står til fyring på danskejet pålægsfabrik

Danish Crown trimmer kriseramt britisk datterselskab. Det koster en femtedel af medarbejderen jobbet på engelsk fabrik.

Slagteriudstyr får nyt liv efter konkurs

Kosttilskud er en milliardindustri

Brand på Norlax

Mejeribranchen har knækket kurven

Måltidskasser skal sende færre ældre på hospitalet

66 illegale hestekød-handlere anholdt

Produktion af økologisk honning er tredoblet efter lempet lov

Irma åbner afdelinger for veganere og vegetarer

Lactosan har kæmpeoverskud på ost

Enorm interesse for nye job hos Danish Crown

Langsand Laks har fundet årsagen til mystisk massedød

Fynsk mikrobryggeri er i dyb krise

Konkursramte Dan-Palletiser overlever

Nordjyder klar med gin uden alkohol

Orkla dykkede voldsomt på bundlinjen

Fabrikslukning og overtagelse af O. Kavli spiller ind

- Nu begynder vin-nørderne at besøge mig

Nordjysk vinavler nægter at sælge til store supermarkedskæder

Wozniacki bliver frontfigur for dansk energidrik

Tottenhams Christian Eriksen får selskab af tennisstjernen

Mystisk massedød hos Langsand Laks

Slagteri udvider for 30 millioner kroner

Nyt tarmrenseri skal øge slagtegrisenes værdi

Graasten kalder meget mere remoulade tilbage

Vitaminindsprøjtning til københavnsk madmarked

Utilfredse kunder: Street food er for dyrt

Japan-aftale kan give masser af nye fødevarejobs

Mols-mand klar med 4.000 flasker enebær-gin

Chr. Hansen overgår egne forventninger

Største lønstigninger siden finanskrisen

Naturlig farve: Slut med den kedelige blå

Harboe solgte mere og tjente mindre

Tyggegummifabrik har nået målet

Campylobacter er den største skurk

Rejsegilde hos Gram Equipment

Nu 2.000 spisesteder med økologisk spisemærke

Topkok rykker ind på nyt luksushotel

Næsten hver anden dansker er immun overfor sundhedsråd

Forskere vil undersøge 50 ”restaurant-planter”

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Hvad er fordelene ved flexleasing?

Anton er udlært elektriker hos EL:CON i Roskilde

Dansk Halbyggeri og Team Rynkeby indtager Paris

Dansk Procesventilation har færdiggjort udsugning af coating pulver-støv hos Boehringer Ingelheim

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Gunnebo ovalringe med den perfekte pasform til DIN 15401 og 15402-krankroge

En effektiv kreditpolitik kan sætte din virksomhed i førersædet

Miljølager til tromler og IBCer

Mange hundrede strømmer til ny, intelligent platform

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Endnu en Erikkila vægsvingkran fra Fyns Kran Udstyr er leveret til en kunde

Ny halmkedel giver stor brændselsbesparelse!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Der findes danske systuer endnu

Handler du med lande med et højt risikoniveau?

Opbevaring af farlige medier i arbejdslokaler

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Brænder du for elektronik og styring

10 gode råd til succesfuld samhandel med Kina

Ferie!!! Bare rolig - vi er her hele sommeren.

Salicath forhandler innovativ osteform HI-PERF fra SERVI DORYL

RS Components lagerfører nu kompakte Figaro-gassensorer, der giver en bedre...

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Værdien af HR

Send til en kollega

0.19