23948sdkhjf

DLG øger afgrødekapaciteten på Fyn

DLG har pr. 1. juni 2009 købt et kornanlæg i Frankfri syd for Odense af Danish Agro. Tidligere ejede KFK anlægget, hvor de bl.a. producerede sædekorn. Den produktion forventer vi at genetablere i løbet af godt et år – som afløser for produktionen på Odense Havn.
Tidligere ejede KFK anlægget og producerede bl.a.sædekorn. Den produktion forventer DLG at genetablere i løbet af godt et år, som afløser for produktionen på Odense Havn.

DLG har oplevet en kraftig fremgang i afgrødemodtagelsen på Fyn de sidste år, og den tonnage forventer koncernen at øge yderligere. De ekstra 20.000 ton lagerkapacitet i Frankfri passer således perfekt i DLGs strategi, og placeringen er desuden meget god i forhold til de øvrige logistik- og lagerforhold. Fra afdelingen i Frankfri vil der også ske en aktiv bearbejdning af landmandskunder.

Der følger én lagermedarbejder med i overtagelsen, oplyser DLG.

Parallelt med købet i Frankfri har DLG lejet Danish Agro’s kornfaciliteter på Odense Havn. Der er en lagerkapacitet på ca. 20.000 ton. DLG overtager lejemålet pr. 1. januar 2010.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095