Hungry.dk mere end fordobler bundlinjen

Også take away-portalens vækst i udlandet tager fart

Den danske take away-portal Hungry.dk har for andet år i træk fordoblet bundlinjen.

I 2016 landede Hungry.dk et resultat på knap fem millioner kroner mod to millioner i 2015. Også investeringerne i udlandet begynder nu at generere resultater, og bestyrelsesformand Morten Larsen forventer yderligere vækst de kommende år, oplyser Hungry.dk i en pressemeddelelse.

- I 2016 har vi for alvor fået fat i markedet og er blevet en absolut foretrukken og accepteret del af danskernes take away-valg. Vi har udvidet udvalget med 20 procent, vi rammer flere byer og derved også flere brugere, samtidig med, at vores forretningsmodel er med til at generere rigtig gode resultater for de lokale restauranter, konstaterer Morten Larsen.

Ordrevækst på 40 procent i 2017
Hungry.dk genererede i 2016 en madomsætning på mere end 200 millioner kroner, og med et øget fokus på tæt partnerskab med flere restauranter og nye produkter på hylderne forventer Morten Larsen en ordrevækst i Danmark på cirka 40 procent i 2017.

- Vi investerer massivt i partnerskaber, samtidig med, at vi i 2017 tager fat på et nyt forretningsområde, der vil give restauranterne bedre priser, og som dermed er med til at øge værdien og indtjeningen for de enkelte medlemsrestauranter. Samtidig lancerer vi i 2017 en ny og forbedret mobil-app, da vi kan se, at trafik og omsætning via denne kanal er i voldsom vækst og snart overhaler alle andre enheder, siger Morten Larsen.

Forretningsmodellen hos Hungry.dk er, at de flere end 1.200 medlemsrestauranter betaler Hungry.dk cirka seks procent af salget, der tikker ind via virksomhedens onlineplatforme. Ifølge Morten Larsen er det cirka halvdelen af, hvad den dyreste konkurrent i markedet kræver.

Irland overhaler Danmark
Ud over i Danmark er Hungry også aktiv i Holland og Irland, hvor Morten Larsen i 2017 forventer at ordreantallet fordobles. Han peger især på Irland, hvor han forventer overskud allerede i 2. halvår 2017.

- På trods af, at der er markant hårdere konkurrence på det irske marked, så har væksten overhalet, hvad vi oplevede i Danmark på samme tidspunkt. I 2. halvår 2017 lander vi for første gang sorte tal på bundlinjen i Irland. Det er klart, at de gode resultater på vores første udenlandske mission giver stor selvtillid i forhold til yderligere ekspansion, nævner bestyrelsesformanden.

 



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Rejsegilde hos Gram Equipment

DK-Foods dømt i sag om maskin-flytning

Konservesfabrik afsløret i dårlig hygiejne

Kontrollanter rynkede bryn på grund af plastkasser og temperaturer

1

Klar til gigantisk lakse-eventyr

Emballage-veteran er i gang igen

Halkær Ådal har fundet ny distributør af måltidskasser

Det bliver Expressen, der fra 1. juli skal varetage den landsdækkende levering af mad for Halkær Ådal.

Ny app skal få børn til at spise vild mad

Frugtgigant på vej til Køge

- Restauranter skal have doggybags

Og det skal være obligatorisk, mener L&F

Gastronomisk ekspertteam er udpeget

Snart kan man printe sin egen slik

Nyt forslag til udvidelse af Danish Pork Meat

Se billederne: Nu åbner Aalborgs streetfoodmarked

Det længe ventede gademadskoncept ved Skudehavnen bliver klar til DGI Landsstævnets start i Aalborg på torsdag.

Choktab for ingrediensfabrik: Mislykket maskininvestering tynger alvorligt

Tidligere Daloon-ejer investerer i digital handelsplatform

Nu 2.000 spisesteder med økologisk spisemærke

Topkok rykker ind på nyt luksushotel

88 danske restauranter med i White Guide Nordic

White Guide Nordic har i år 88 danske restauranter på listen. Den samlede liste toppes af Geranium i København.

Irma satser hårdt på convenience

Nye fødevarer vinder Produktprisen 2017

Forskere vil undersøge 50 ”restaurant-planter”

Joe & The Juice får bøde af Ligebehandlings-nævnet

Det var ikke ok at ignorere kvindes ansøgning. Kæden siger, at den ikke skeler til ansøgernes køn.

Danish Crown bygger for 350 millioner i Kina

Næsten hver anden dansker er immun overfor sundhedsråd

Løgismose tilbagekalder kylling med diarrébakterie

De små og mellemstore virksomheder ryster krisen af sig

Konkurskarantæne til Tigers isleverandør

Ikea vil reducere sit madspild med 50 procent

Først var Frankrig ramt af smørkrise - nu er det tættere på Danmark

Østers med fæle bakterier trækkes tilbage

Håndværkere på Danish Crown arbejder igen

Nu strejker håndværkerne på Danish Crown

Fynboer kalder tofu tilbage

Nu åbner nyt gedemejeri

En lang række Kiwi'er bliver til Netto

Så er den her: Øl brygget på musik

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Mobil CIP unit fra INOXPA

Smart håndtering af vin

Nordisk Perlite bruger overskudsvarme som fjernvarme!

Filtermedie til fint formuleret processtøv

Back-to-basics med RFID

Grundkursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

SLÅ TIL I DAG - Sidste chance for at få SOLIDWORKS til særpris

IO Link

Højkvalitets skab Systema serien fra DENIOS

4Labels opfører og flytter til nyt domicil

Bondy A/S ønsker alle en god sommer

Er der risiko for bakterievækst og toksiner?

SLÅ TIL I DAG - Sidste chance for at få SOLIDWORKS til særpris

Den enkle vej til hurtigere måleresultater

Rør og armaturer fra Alfa Laval

Har +700 konkurrencedeltagere gættet rigtigt?

Sommerhilsen

Foldbare pallecontainere sikrer optimal pladsudnyttelse

Smutter kniven, så spar plastret ...

CENTAFLEX A – den fleksible kobling

Vehicle Telematics kommer i en lille pakke til at skabe stor fremgang i Fle...

Oplev fordelene ved virtual reality

Fyldemaskiner fra Trepak International AB

Fødevaresikkerhed - hygiejnisk procesudstyr

Fødevaresikkerhed - hygiejnisk procesudstyr

Send til en kollega

0.202