No Crap: Vores muligheder er uendelige

Forbrugere, forhandlere og eksperter er vilde med nordjysk popcorn-komet

- Vi har tænkt os at blive det samme for popcorn, som Bülow har været for lakridsen. Vores muligheder er uendelige.

Selv om hans popcorn kun har været i handelen i knap to uger, er optimismen enorm hos iværksætteren Tommy Jensen hos Nordic Gourmet Factory i Hjørring. Han er ikke et sekund i tvivl om, at popcornene med navnet No Crap Gourmet Popcorn er godt på vej til at blive et gigantisk hit både herhjemme og i udlandet.

Tommy Jensen og hans makker Michael Kristensen har i høj grad også noget at have optimismen i: Siden de delte smagsprøver ud på Formland-messen i Herning i februar, har de fået aftaler med 60 forhandlere landet over. No Crap-produktet er også allerede kommet til Norge, flere andre lande banker på, og i sidste uge fik varianten med lakrids et sølv-diplom hos The Liquorice Taste Award 2017 i København.

- Ja, vi har fået en bragende god start. Folk på Formland var helt vilde med vores popcorn, og på det tidspunkt kunne vi ikke engang levere, fordi vi endnu ikke havde en forseglingsmaskine til emballagen, fortæller Tommy Jensen til Food Supply.

Klar til at vælte en væg
På fabrikken i Hjørring råder Nordic Gourmet Factory over et par hundrede kvadratmeter, hvoraf cirka halvdelen er produktion. Og der er mulighed for at udvide ved at fjerne en væg ind til nabolokalerne, der står tomme. Det vil formentlig ske inden længe, vurderer Tommy Jensen, som er overbevist om, at han og Michael Kristensen skal have flere ansatte end den ene, der er nu.

- Vi vidste godt, at vi havde gang i noget godt. Men at det er blevet taget så godt imod, havde vi aldrig turdet drømme om.

- Nu skal vi i gang med at have bedre styr på vores logistik og produktionsapparatet. Vi kan ikke producere til et kæmpestort lager, for vi skal være sikre på, at popcornene er sprøde og friske, når folk åbner for dem. Derfor kører vi med kun fire måneders holdbarhed, siger den nordjyske iværksætter, der kun har kendskab til en enkelt konkurrent på gourmetpopcorn-markedet i Danmark - en bod i Tivoli i København.

Nye varianter er på vej
Hvad skal der til, for at popcorn er gourmet?

- Det handler om, at vi laver det hele i hånden, og at vi kun bruger de allerbedste råvarer. Og så er No Crap Gourmet Popcorn helt fri for konserveringsmidler, kunstige farver og kunstige smagsforstærkere, nævner Tommy Jensen.

Indtil videre findes popcornene i fem smagsvarianter, blandt andet med hindbær og med lakrids. Alle fem er karamelliserede, men nye varianter uden karamel er på vej. Den første bliver formentlig en cheddar-version, som fabrikken er i gang med at teste.

Udsalgsprisen for det nordjyske succesprodukt er 45 kroner for en halv liter.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Kommentarer

Mette H. Roussis
Godt gået Tommy !

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

118 står til fyring på danskejet pålægsfabrik

Danish Crown trimmer kriseramt britisk datterselskab. Det koster en femtedel af medarbejderen jobbet på engelsk fabrik.

Leverandør af mad til pensionister konkurs

Slagteriudstyr får nyt liv efter konkurs

Kosttilskud er en milliardindustri

Brand på Norlax

Mejeribranchen har knækket kurven

Måltidskasser skal sende færre ældre på hospitalet

66 illegale hestekød-handlere anholdt

Produktion af økologisk honning er tredoblet efter lempet lov

Irma åbner afdelinger for veganere og vegetarer

Lactosan har kæmpeoverskud på ost

Enorm interesse for nye job hos Danish Crown

Langsand Laks har fundet årsagen til mystisk massedød

Fynsk mikrobryggeri er i dyb krise

Konkursramte Dan-Palletiser overlever

Nordjyder klar med gin uden alkohol

Orkla dykkede voldsomt på bundlinjen

Fabrikslukning og overtagelse af O. Kavli spiller ind

- Nu begynder vin-nørderne at besøge mig

Nordjysk vinavler nægter at sælge til store supermarkedskæder

Wozniacki bliver frontfigur for dansk energidrik

Tottenhams Christian Eriksen får selskab af tennisstjernen

Mystisk massedød hos Langsand Laks

Slagteri udvider for 30 millioner kroner

Nyt tarmrenseri skal øge slagtegrisenes værdi

Graasten kalder meget mere remoulade tilbage

Vitaminindsprøjtning til københavnsk madmarked

Utilfredse kunder: Street food er for dyrt

Japan-aftale kan give masser af nye fødevarejobs

Mols-mand klar med 4.000 flasker enebær-gin

Chr. Hansen overgår egne forventninger

Største lønstigninger siden finanskrisen

Naturlig farve: Slut med den kedelige blå

Harboe solgte mere og tjente mindre

Tyggegummifabrik har nået målet

Campylobacter er den største skurk

Rejsegilde hos Gram Equipment

Nu 2.000 spisesteder med økologisk spisemærke

Topkok rykker ind på nyt luksushotel

Næsten hver anden dansker er immun overfor sundhedsråd

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Hvad er fordelene ved flexleasing?

Anton er udlært elektriker hos EL:CON i Roskilde

Dansk Halbyggeri og Team Rynkeby indtager Paris

Dansk Procesventilation har færdiggjort udsugning af coating pulver-støv hos Boehringer Ingelheim

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Gunnebo ovalringe med den perfekte pasform til DIN 15401 og 15402-krankroge

En effektiv kreditpolitik kan sætte din virksomhed i førersædet

Miljølager til tromler og IBCer

Mange hundrede strømmer til ny, intelligent platform

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Endnu en Erikkila vægsvingkran fra Fyns Kran Udstyr er leveret til en kunde

Ny halmkedel giver stor brændselsbesparelse!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Der findes danske systuer endnu

Handler du med lande med et højt risikoniveau?

Opbevaring af farlige medier i arbejdslokaler

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Brænder du for elektronik og styring

10 gode råd til succesfuld samhandel med Kina

Ferie!!! Bare rolig - vi er her hele sommeren.

Salicath forhandler innovativ osteform HI-PERF fra SERVI DORYL

RS Components lagerfører nu kompakte Figaro-gassensorer, der giver en bedre...

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Værdien af HR

Send til en kollega

0.174