23948sdkhjf

Coop skifter ud i koncernledelsen

Coop har pr. dags dato gennemført en række ændringer i koncernens øverste ledelse. Kvicklys direktør fratræder med øjeblikkelig virkning.
Den hidtidige nonfood-direktør Jesper Faurholdt, 40, udnævnes til ny kædedirektør for Kvickly, mens den hidtidige kædedirektør, Per Thau, fratræder. Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

Hele indkøbsorganisationen for både Food (dagligvarer) og Nonfood (tekstil, isenkram, elektronik og underholdning mv.) samles samtidig under fælles ledelse. Som direktør er udpeget Jan Madsen, 40, der hidtil har været food-direktør. Stillingen som nonfood-direktør med reference til Jan Madsen vil blive genbesat snarest.

Som direktør og nyt medlem af koncernledelsen er Karsten Rimmer, 42, udpeget. Han er ansvarlig for internethandel og Coops nye loyalitetsprogram, CoopPlus, som bliver en af de kommende års vigtigste strategiske satsninger for Coop.

- Ændringerne er udtryk for, at vi de kommende år styrker vores fokus yderligere på Kvickly, på indkøb og på vores markedsføring over for medlemmerne. På alle tre områder ser vi et betydeligt potentiale, der vil medvirke til at forbedre vores fremtidige indtjening og konkurrencekraft endnu mere, siger adm. direktør Jesper Lien, Coop.

Ændringerne træder i kraft dags dato.

Kilde: Coop

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11