Poul Agger tog Food Innovator Award

Stifteren af Naturli’ Foods og Soy4you blev årets fødevareinnovatør

Serieiværksætteren Poul Agger blev torsdag hædret med årets Food Innovator Award, der blev uddelt ved Danish Food Clusters årlige konference A Great Day for Food Innovation i Aarhus.

Poul Agger er stifter af både Naturli’ Foods og Soy4you, og han vandt prisen i et stærkt felt af indstillede kandidater fra alle dele af fødevareklyngen.

Formanden for Danish Food Cluster, Esben Laulund fra Chr. Hansen, kaldte årets valg usædvanligt svært:

Det var et særdeles stærkt felt, og bestyrelsen var ude i tre valgrunder, før vi havde en vinder. Så det er en særlig udmærkelse at blive nummer et i år, men Poul Agger er også en særlig inspirationskilde. Ikke alene har han vist en særlig evne til at omsætte en trend til innovativ forretning, han har også banet vejen frem for bæredygtig produktion af proteiner, konstaterede Esben Laulund.

En anerkendelse fra klyngen
Poul Agger, der for nylig solgte sin seneste virksomhed, Soy4you, til Orkla, lagde ikke skjul på, at prisen har en særlig værdi for ham - ikke mindst fordi det er en anerkendelse fra fødevareklyngen.

- Og selv om jeg er gammel nu, så ved jeg, at innovation er vigtigt i fremtiden. Derfor vil jeg gerne være mentor for unge mennesker i branchen, nævnte prismodtageren i sin takketale.

Poul Agger var oppe imod 11 kandidater fra mange forskellige typer af virksomheder og brancher inden for fødevareindustrien. Han fik overrakt prisen af sidste års vinder, KMC-direktør Nicolai Hansen.

De øvrige 11 nominerede var:

Alex Højrup Munch, medejer, Stauning Whisky
Anders René Jensen, salgsdirektør ved Rema 1000 Danmark
Bent Graakjær, kok, hotelejer og gastronomisk iværksætter
Britta Tarp, ejer og CEO ved Skarø Is
Carl-Bjarne Mikkelsen, Innovations- og eksportdirektør hos Easis
Henrik Ladefoged, administrerende direktør, Marel
Henrik Rendbøl, CEO ved Møllerup Gods
John Gynther, Premium Food Manager ved Arla Unika, Arla Foods
John Smedegaard, administrerende direktør ved Ceptu ApS
Knud Vindfeldt, COO ved Chr. Hansen A/S
Thomas Hecht Olsen, R&D manager ved NGI A/S

A Great Day for Food Innovation er en årlig event, der holdes af Danish Food Cluster, og som har til formål at sætte fokus på innovation i fødevaresektoren. På dette års konference var der fokus på nye redskaber til brug i det daglige arbejde i fødevaresektoren.

Mere om: Poul Agger


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Trods Tulip-protester: Stadig mistanke mod forloren hare. "Bestyrket mistanke"

Olivenolie solgt under falsk varedeklaration

Easyfood lavede et rekordoverskud

Og vil fordoble omsætningen frem mod 2020.

Madværkstedet kom godt fra start

Sydkorea vil igen have danske æg og fuglefødder

Rødt mælkeresultat: Arla har blødt for milliarder i Tyskland

Det nordiske mejeriselskab har tabt 6 år i træk.

Så mange millioner: Nowaco forbedrer sidste års indtjeningsrekord

Uge 12: Ind og ud af bestyrelser og direktioner

Skagensfiskeriet slog Danmarksrekord i fjor

Rundede én milliard i 2016.

Carlsberg: Største fadølsfornyelse i 80 år

Dansk ventilator til kæmpe fiskefoderanlæg

Krakket andeslagteri slagter allerede igen torsdag

Opdateret: Død af færdigret? Tulip føler sig urimeligt anklaget

Billedserier & Videoer: Madværkstedet fik en fremragende premiere

Salmonella i svinekød kan opdages på den halve tid

Dobbelt-ordre til Carsoe

Royal Greenland har valgt Carsoe til at levere et komplet fabriksanlæg til rederiets nyeste filetrawler samt en fabrik til en ny rejetrawler.

Danskejet industri er større ude end hjemme

Især indenfor fødevarer, maskiner og møbler beskæftiger de flere i udlandet end i Danmark. Og alle elsker først og fremmest England.

50 unge fik en smagsprøve på gourmetslagterfaget

Massiv mangel på slagterelever i dagligvarekæderne og slagterbutikker er en tikkende bombe under dagligvarehandlen.

Nyt Wefood-samarbejde skal give sårbare unge fodfæste på arbejdsmarkedet

- De første 500 gange gik det helt galt

Konen var rasende, da Tommy Jensen ødelagde parrets køkkengrej i jagten på de perfekte popcorn

Irma sætter insekter på menuen

Frontmatec skal udvikle brystflæsk-robot

Andeslagteri er tæt på genåbning

Trecifret millioninvestering skal endevende alle Coca-Colas flasker

Det første danske øko-sukker på vej

Fødevarestyrelsen har ikke fundet skandalekød i Danmark

Snøfler trækkes tilbage efter risiko for metalstykker

Industrien sulten efter maskiner til fødevareproduktion

Klumme: Forebyggelse af fødevaresvindel går ind i en ny tidsalder

TripleNine klar til at investere 85 millioner

Fødevarestyrelsen undersøger brasiliansk kødskandale

Virksomheder i storbyer betaler to milliarder i ekstra skat

Carlsbergs patent på byg åbner for etisk debat

Vibocold forbereder generationsskifte

Ugens grin: Stop spild af mad

Fjerkræslagteri skifter direktør for syvende gang på syv år

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Bølgepap til sikker beskyttelse

De 10 bedste sprog at lære for virksomheder

Pilen peger mod bæredygtighed

Udendørs skilte

Alflow vinder årets erhvervspris i Vejen Kommune

Nye termiske kameraer hos RS Components tilbyder klassens bedste ydeevne med hensyn til funktionalit

Rustfri filtre fra Classic Filters

Integrerede pakkeløsninger fra én leverandør

Har du brug for en (grafisk) hånd?

Kom til Automationsdag'17

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Konference: Hvordan skal forsynings sektorerne fremadrettet reguleres og organiseres?

Kemi Kick Off 2017

Simas kunne regne den ud

JEROS jorden rundt

Fremtiden kræver smartere arbejdere

Integrationer gør dit administrative arbejde enklere

En verden af Papkasser

Smart Machines styrker innovative maskinbyggere

Nye krav i FSSC 22000 - sårbarhed og food defense

Nyt og inspirerende referencekatalog

Se nyhederne i vores udlejningsprogram

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Konference om den fremtidige Forsyningsstrategi

Nyt i sortiment: frysetørret grøntsagspulver og bælgfrugter

Send til en kollega

0.214