23948sdkhjf

Så meget må en færdigret koste i supermarkedet ifølge danskerne

Hver fjerde dansker køber færdigretter, og kun hver anden laver aftensmad fra bunden næsten hver dag.
Mulighederne for at få helt eller delvist ”hjælp” til produktionen af dagens måltider er øget de seneste år.

Dagligvarebranchen har den seneste tid tilbudt kunderne et større udvalg af helt færdige middagsretter, og vaskede og snittede grøntsager eller forstegt kød til det hurtige måltid er også kommet i køledisken.

Det skriver Dansk Handelsblad.

Men nogle forbrugere henter aftensmaden andre steder end i supermarkedet. Dansk Handelsblad har via Kundepanelet spurgt knap 1000 forbrugere om deres madvaner.

Hver fjerde køber en færdigret, der bare skal varmes, cirka en gang om måneden. Fire ud af ti vælger i så fald en takeaway-restaurant, et pizzeria eller måske arbejdspladsens kantine, mens hver fjerde køber den i supermarkedet.

Prisen for en færdigret svinger, og det samme gør holdningen til, hvor meget forbrugerne vil betale per person.

Men lysten til at betale lidt mere for at slippe for at lave mad er øget, siden Dansk Handelsblad via Kundepanelet i januar 2016 spurgte forbrugerne om, hvor meget en færdigret måtte koste ...

Læs mere hos Dansk Handelsblad.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08