23948sdkhjf

Credin bageripartner indgår aftale med inco Danmark

Credin bageripartner har indgået en aftale med inco Danmark om at overtage salget af bageri-råvarer.
Aftalen, som blev underskrevet d. 30. september 2009, indebærer at Credin bageripartner overtager kundelister samt salget af bageriråvarer fra inco Danmark. Dette vil ske med en glidende overgang over de kommende månederne. Credin bageripartner og inco Danmark vil indgå et tæt samarbejde for at løse overgangsfasen på den bedst mulige måde overfor sine kunder.

Inco Danmark vil fortsat være i bageribranchen, men fokusere fuldt og helt på at servicere bagerier med butiks- og cateringvarer. Inco’s kundekonsulenter på bageri-råvarer vil følge med over til Credin bageripartner.

- Vi har som mål at blive den bedste og mest professionelle bagerigrossist i Danmark. Med udgangspunkt i dels en stærk faglig kompetence, dels inspiration og support ønsker vi at bidrage til at drive udviklingen inden for bageribranchen. Vi vil arbejde tæt på kunderne, og vores grundtanke er at samarbejdet skal være fordelagtigt for begge parter. Vi glæder os til at samarbejde med både gamle og nye kunder fremover, siger adm. direktør Henning Jensen i Credin bageripartner.

Credin bageripartner A/S er totalleverandør til det danske bagerisegment og samarbejder med producebter inden for margarine, marcipan, brød- og kageblandinger samt hel - og halvfabrikata.

Kilde: Get2press

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094