23948sdkhjf

Gammel vin på gamle flasker

Fødevareforbundet NNF havde håbet på en ny stil fra Lars Løkke Rasmussen, da han for første gang i sin karriere åbnede Folketinget. Men håbet er eftertrykkeligt slukket, lyder det fra forbundet.
Situationen på det danske arbejdsmarked kalder på effektive løsninger, og Fødevareforbundet NNF havde håbet på, at der i talen ville være nogle antydninger af en indsats, der kan hjælpe fødevaresektoren ud af den nuværende krise. Men håbet var forgæves:

- Jeg havde gerne set, at statsministeren var mere konkret. Det nytter jo ikke noget, at statsministeren taler om at satse på innovation og udvikling, når realiteten er, at der indenfor fødevareområdet skæres dybt i den offentlige indsats for innovation og forskning indenfor fødevareområdet, konstaterer Ole Wehlast.

Han ærgrer sig over, at Lars Løkke Rasmussen tydeligvis fortsætter Anders Foghs stil: én ting er hvad der bliver sagt, noget helt andet, hvad der bliver gjort.

Han konstaterer desuden, at statsministeren åbenbart har besluttet at holde gang i regeringens syltekrukke, når det kommer til den økonomiske krise:

- Løsninger vil man henvise til regeringens vækstforum, og dermed er tanker om en vækstpakke syltet godt og grundigt.

I det hele taget er det meget begrænset, hvor meget nytænkning den nye statsminister bidrager med:

- Det eneste nye i talen er vel egentlig, at Lars Løkke vil gøre op med det bureaukratiske tryk, som hele den offentlige sektor tidligere er blevet pålagt af VK-regeringen. Men hvis det eneste nye er, at man vil løse de problemer, man selv skaber, så har det lange udsigter til, at man igen får sat gang i Danmark, slår Ole Wehlast fast.

Kilde: NNF

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078