23948sdkhjf

Nyansættelser på mejerier i Holstebro

Produktionen på Holstebro Flødeost og Holstebro Mejeri går så godt, at man nu ansætter nye folk.
I første omgang drejer det sig omkring en snes i produktionen, men hvis planlagte udvidelser af mejerierne falder på plads, bliver der tale om endnu flere nye arbejdspladser, skriver Fødevareforbundet NNF på deres hjemmeside.

- Det er en utrolig dejlig situation at være i. Mange virksomheder i Vestjylland lukker eller skærer ned på antallet af ansatte. Hos os er vi trygge i ansættelsen, siger tillidsmand Jan Andersen fra Holstebro Mejeri, hvor man fortrinsvis producerer smør og smørbare produkter som Kærgården.

Fabrikschef Lene Bjerg Jacobsen, Holstebro Flødeost, oplyser, at man i øjeblikket er i gang med at ansætte yderligere ti nye medarbejdere. De skal nu gennem et opstartsforløb, som tager mellem 10 og 12 uger.

Tæt på maksimum
- Vi producerer 55.000 tons flødeost om året, og det er meget tæt på maksimum. Men ved at lægge produktionen om og lave nye arbejdsgange, så forventer vi en forøgelse af produktionen på 15.000 tons. Det svarer til 30 procent.

- Heldigvis har vi meget fleksible medarbejdere. Planen er, at arbejdsugen kan forskydes, så man for eksempel arbejder fra tirsdag til lørdag. Vi kalder det vores ”rulleplan”. Der bliver altså ikke tale om faste weekendhold. Tillidsrepræsentanterne er med i denne planlægning og jeg forventer, at alt falder på plads i løbet af kort tid.

Holstebro Flødeost, der fysisk er nabo til Holstebro Mejeri, planlægger en større udvidelse. Men disse planer er endnu ikke godkendt og Lene Bjerg Sørensen ønsker derfor ikke at uddybe dem yderligere.

Det går forrygende
- Men jeg håber og tror på, at planerne bliver en realitet. Det går forrygende godt på Holstebro Flødeost og denne fremgang skal vi gerne holde fast i. Omkring 95 procent af produktionen eksporteres.

På Holstebro Mejeri har man netop ansat fem nye i produktionen. Her er der også planer om en meget stor udvidelse, bl.a., fordi man har stor succes med de små pakker smør, såkaldte brikker. I øjeblikket producerer man omkring 100.000 tons færdigvarer. Dette tal skal øges med 30.000 tons.

Afgørelsen om udvidelserne falder om to uger.

I dag er der 150 ansatte på Holstebro Mejeri og 250 på Holstebro Flødeost.

Kilde: Fødevareforbundet NNF

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094