Flammen skal brænde flere nye steder

Lige nu er det Sjælland, ejerfamilien har kig på

Restaurantkæden Flammen har netop åbnet sin 13. restaurant, denne gang i Nyropsgade i København, og det bliver formentlig ikke den sidste Flammen-afdeling på Sjælland i den nærmeste fremtid.

Ifølge Børsen er ejer-familien Rosenfeldt-Sunddal ikke afvisende over for eventuelle nye restauranter i Jylland, men det er Storkøbenhavn, familien i øjeblikket koncentrer sig om.

- Det er der, vi regner med at skulle åbne de næste par år. Indre by er nok ved at være mættet, men der er jo også sådan nogle steder som Amager, Valby og Lyngby, som vi kigger på, siger medejer Martin Rosenfeldt-Sunddal til Børsen.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ny mand i spidsen for Operations hos førende emballagevirksomhed

Polar Seafood træder i investeringsbremsen

Danske forbrugere redder Unibrew-regnskab

Danskerne køber flere færdigretter

Det er især til aftensmåltidet, at danskerne køber færdigmad frem for selv at gå i køkkenet.

Uge 17: Rokader i fødevarebranchens ledelser

Nu vil han selv handle med fødevarer

Aarhusiansk sælger tager springet og bliver selvstændig med fødevarehandel

Fynbo producerer fødevarer som vikar

Ny dobbelt-sommelier skaber jubel i Odense

DM i Skills 2019 rykker til Sjælland

Hun opfinder næsten alle Easis' fødevarer

Innovationschef Pernille Laulund Petersen har konstant nye produkter på vej

Madolieproducent ramt af brand

Nordjysk te-importør har gjort "et megascoop"

Mette Svanbergs luksus-te på vej til både Bilka, Føtex og Netto

Too Good To Go ansætter Endomondo-stifter som ny topchef

Coca-Cola skifter navn igen

Mammen Mejeri vil bygge igen

Øget byggelyst hos fødevarevirksomheder

Vingård udvider produktionen

Nu får kornet sit eget hus

Geia Food fortsætter væksten

Kæmpeunderskud hos Odense Marcipan

Italiensk fabrik trækker voldsomt ned - nu er den lukket

Geranium-chef skal gøre dansk kok til verdens bedste

Sealing System snart flytteklar

Grisefoder til mennesker kan blive kæmpeforretning

Risiko for glasskår i salatposer

Kims brager videre under sit nye navn

- Nogle gange får vi en god idé, som ingen vil købe

Politiet: Tre mænd snød for 60 millioner i sodavandssag

1

Cocio sætter fedtet under højtryk

Luksusoste fra små mejerier storhitter

Også hos Tican slagter de igen

Strejkende slagteriarbejdere genoptager arbejdet

Ugens grin: Definitionen på en bank

DC-slagterier lammet af arbejdsnedlæggelser

Meyer tvunget til at lukke i New York

Suppeudfordring krævede udvikling af ny robotgriber

Ud med de 37 timer – folk vil selv bestemme deres arbejdstid

Se alle Medlemmernes egne nyheder

R&D’s softwarekompetencer anvendes med succes i vindindustrien

FF-Engineering har igen fornøjelsen at invitere er til Interpack messen i Tyskland

Ingen unødvendig støj! IMfinity® LC vandkølede motorer!

Dansk Procesventilation har færdiggjort projekt med olietågeudsugning fra CNC-maskine

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Er du klar til næste weekend?

Mel og kerner til gluten-fri bagværk

Prevas introducerer Prevas Partnerportal

3D-vision på Fynbo Foods: Vakuum sikrer holdbarheden

Interesseret i visualisering? - kom til Engineering Forum 17. & 18. maj og hør mere

Kapselpåsætter fra Trepak International AB

Hvad er effektivitetskurser?

Ubro SystemPac på Interpack 2017

Fokus på fødevaresvindel

Nyt rengøringsmiddel giver sikre gulve uden polymerfilm

FF-Engineering har igen fornøjelsen at invitere er til Interpack messen i Tyskland,

Dansk Procesventilation har færdiggjort central rengøringsløsning/støvsuger til EX-område

Engangsfiltre fra Classic Filters

Erikkila Spartan portal kran - leveret til kunde

bowitek åbner kontor i Valby

Transmissionselementer fra WILLBRANDT Gummiteknik

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

ZF Danmark forhandler Robotgear og Præcisionsgear i kompakt serien MELIOR M...

JEROS A/S på Interpack 2017

Dobbelt metalfiltre til storkøkkener

Send til en kollega

0.182