23948sdkhjf

Madmuligheder boomer i Esbjerg

Det myldrer frem med nye cafeer og restauranter

Esbjergs madscene er i øjeblikket i rivende udvikling, fortæller Esbjerg Erhvervsudvikling i en pressemeddelelse.

Et nyt madmekka med navnet Posthuset er netop er åbnet med kaffebar, natklub og flere restauranter, og shoppingcenteret Broen slog forleden dørene op med flere nye spisesteder.

Posthuset midt i byen er et 2.000 kvadratmeter stort restaurantfællesskab, hvor esbjergenserne kan forkæle smagsløgene på en autentisk, amerikansk burgerbar, en "fine dining"-restaurant og en restaurant med mad fra alle verdenshjørner. Desuden huser Posthuset en kaffebar, en natklub og en tagterrasse, hvor man kan nyde vin eller kaffe.

12 nye på kort tid
- Der sker rigtig meget på madscenen lige nu. I løbet af få måneder kan vi tælle i alt 12 nye cafeer i byen, siger Brigitta Christensen, der er marketingchef for Esbjerg City.

Blandt dem nævner hun Rankin Park, der så vidt muligt anvender økologiske råvarer, og sandwichbaren Delicious, der har specialiseret sig i friske sandwich, juice og milkshake i alle afskygninger.

Inden længe får Esbjerg desuden - som den første by i Danmark - en afdeling af den italiensk is-konceptcafé Gelato Di Natura, der også har har cafeer i blandt andet Italien, Spanien, Irland og Kina.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.893