23948sdkhjf

Sealing System snart flytteklar

Den jyske pakkesystemproducent har taget et spadestik

Sealing System, der har adresse i Skovlund og producerer pakkesystemer til ikke mindst fødevarebranchen, har taget det første spadestik til virksomhedens nye domicil i Grindsted. Det skriver JydskeVestkysten.

Spadestikket gælder en cirka 1.500 kvadratmeter stor tilbygning til en eksisterende bygning, som Sealing System købte sidste år.

Om tre uger flytter de første medarbejdere fra Skovlund til det nye domicil i Grindsted, og i slutningen af august skulle det nye byggeri stå klart, så alle de 55 medarbejdere kan flytte, skriver avisen.

Sealing System har p.t. produktion på tre forskellige adresser i Skovlund, og virksomheden har i årevis ledt efter et sted at samle det hele. Man var så langt i planerne, at grunden til et nybyggeri i Skovlund var købt, men så dukkede muligheden i Grindsted op.

- Det var totalt tilfældigt. En af vores tidligere medarbejdere fortalte os, at dette her var blevet sat til salg, så vi tog kontakt. En uge senere var handlen gennemført, siger salgsdirektør og medejer Kjeld Østergaard Jensen til JydskeVestkysten.

Tilbygningen skal rumme en montage- og opstillingshal.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172