23948sdkhjf

Ny dobbelt-sommelier skaber jubel i Odense

Faglærer på kokke- og tjenerskole har fået sin nål nummer to
Da Palle Bøgely for få dage siden satte sommeliernålen i sin jakke, satte han samtidig Kold College i Odense på landkortet som den eneste danske kokke - og tjenerskole med to dobbelt-sommeliers

Efter to år som juniorsommelier kan Palle Bøgely endelig bryste sig med den anerkendte nål, som kendetegner en ægte sommelier. Nålen bliver givet som det endegyldige bevis på ekspertise ud i vinens verden, når man to år efter bestået eksamen har deltaget i en række arrangementer i Dansk Sommelier Forening.

Sommelier-titlen har udløst stor jubel på hans arbejdsplads, Kold College i Odense. Som den eneste kokke- og tjenerskole i landet har man nemlig nu hele to faglærere, der kan kalde sig dobbelt-sommelier; ølsommelier og klassisk sommelier. Udover Palle Bøgely er det hans kollega John Larsen.

Det er ikke kun i en verden af vin og øl, at Palle Bøgelys evner høster anerkendelse. Tidligere er han blevet kåret som Danmarksmester i champagnesabling, og i marts 2017 fungerede han som holdleder for det team, der vandt DM for tjenerelever.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11