23948sdkhjf

DK-Foods ikke til at stoppe: Gør klar til ny udvidelse

Pepperoni-konger har 50.000 kvadratmeter at bygge på

For to år siden udvidede de med 4.000 kvadratmeter byggeri, som gav en voldsom udvidelse af kapaciteten. Og nu er de ved at gøre klar til at bygge igen hos pepperonieksperterne DK-Food i Midtjylland.

- Det bliver helt sikkert nødvendigt, og der er konkrete planer, fortæller stifter, medejer og direktør Per Larsen til Food Supply.

Han ønsker ikke at gå i detaljer om tidspunkt og størrelse.

- Skal vi ikke bare sige, at det bliver inden for en overskuelig fremtid, og at der bliver tale om en betydelig udvidelse. Hvis vi kommer med et tidspunkt nu, bliver jeg bare kimet ned af folk, der vil arbejde her, bemærker han.

DK-Foods har allerede sikret sig fortrinlige udvidelsesmuligheder ved at købe nabogården og et tilhørende areal på cirka 50.000 kvadratmeter, oplyser Per Larsen.

Vækst i Europa først
Den kommende udvidelse bliver nødvendig af hensyn til DK-Foods' vækst i EU, hvor virksomheden er godt i gang med at erobre nye markedsandele.

Siden Per Larsen og makkeren Steffen Ramsgaard stiftede virksomheden i 2003, har de stort set udelukkende gjort sig i frosne pepperoni-, chorizo- og spegepølseprodukter til pizzaindustrien. Men efter at kapitalfonden Maj Invest i 2015 købte 70 procent af den jyske pølsesucces, bliver der nu også satset på fastfoodkæder og foodservice.

Eksportandelen hos DK-Foods ligger på cirka 95 procent. For nylig er både Australien og USA kommet med på listen over modtagere, og uden for Europa tror Per Larsen også på rigtig gode muligheder i Japan, Kina og Sydkorea.

- USA er lidt svært, fordi markedet derovre er præget af en billigere kvalitet end vores, nævner Per Larsen, som dog har stor tro på en god USA-niche.

- Vi kommer ikke til at bygge tre nye haller for at følge med derovre. Men alt i alt vil vores vækst uden for Europa sagtens kunne gøre det nødvendigt, at vi skal udvide endnu mere end det, der allerede er planlagt, lader pepperonichefen forstå.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095