23948sdkhjf

Børn som pepperonibosser? Glem det!

Larsens og Ramsgaards børn må ikke overtage DK-Foods
Da indehaverne af DK-Foods, Per Larsen og Steffen Ramsgaard, sidste år solgte 70 procent af deres pepperonisucces til Maj Invest, havde det ikke mindst baggrund i en gammel aftale:

- Vi har fra dag ét været helt enige om, at ingen af vores børn skal overtage det her. Og det er af hensyn til dem selv - bare fordi Steffen og jeg kan finde ud af at arbejde sammen, er det ikke sikkert, at fem børn fra to forskellige familier også kan, siger Per Larsen.

- Vi vil ikke løbe risikoen for, at det ender i et drama. Så uanset hvor meget de måtte tigge og trygle, vil beskeden være: Glem det! Men de må gerne komme og arbejde her på fabrikken, og det har nogle af dem også gjort i sommerferierne, nævner han.

Den perfekte partner
Med de fem børn i alderen 18-32 år ude af billedet som ejere, var vejen altså banet for Maj Invest.

- Vi syntes egentlig, at det var lidt for tidligt at sælge, men vi kunne konstatere, at her var nogle mennesker, vi kan arbejde med. For os er Maj Invest den perfekte partner, fastslår Per Larsen.

Han og Steffen Ramsgaard er nu i gang med at forberede DK-Foods på fremtiden.

- Det skal gerne være sådan, at virksomheden ikke er afhængig af Steffen og mig. Vi er nødt til at have folk til at tage over, hvis der skulle ske noget med os. Maj Invest skal jo ikke have betalt x 100 millioner kroner, og så falder korthuset, siger den jyske pepperonimillionær.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.204