Arla slår døren op til fremtiden

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Nyt testanlæg kan hurtigt afprøve nye idéer og smagsvarianter

Kokke, forskere, forbrugere og kunder kommer til at spille en hovedrolle, når fremtidens mejeriteknologier, -produkter og -trends skal udvikles i Arlas nye, avancerede, globale innovationscenter i Agro Food Park Aarhus.

Det er Arlas ambition, at centret, som bliver officielt åbnet af Kronprinsesse Mary her i formiddag, kommer til at fostre samarbejdsinnovation på verdensplan.

Åben innovation er et af de primære fokusområder for Arlas vækstplaner de næste 10 år, hvor mejeriselskabet for alvor agter at indtage det globale marked for mejeriprodukter og blive verdens førende inden for samarbejdsinnovation i mejeribranchen, konstaterer koncernen i en pressemeddelelse.

Arla Innovation Centre skal tilføre flere værdiforædlede produkter til Arlas markeder verden over. Arla vil også samarbejde med forskere og universiteter inden for forskellige områder, herunder mælkeproduktion, forebyggelse af livsstilssygdomme, innovativ emballage og teknologier, som kan gøre det nemmere at transportere mælk og friske mejeriprodukter på tværs af kontinenter.

Eksplosionsagtig vækst
- Konkurrencen i den globale fødevareindustri har aldrig været større, end den er i dag – ikke mindst i Europa og på de nye markeder i blandt andet Asien og Afrika, hvor man oplever en middelklasse i eksplosionsagtig vækst. Den bedste innovator vinder, siger CEO i Arla Foods Peder Tuborgh.

Arlas produkter sælges i dag i mere end 100 lande verden over med Storbritannien, Tyskland, Sverige og Danmark som de største markeder og med langsigtede vækstambitioner på fire nye markeder uden for EU. Her planlægger Arla at øge salget af brandede produkter i Mellemøsten og Nordafrika, USA, Afrika syd for Sahara samt i Kina og Sydøstasien frem mod 2020.

Med det nye innovationscenters avancerede, interne testanlæg kan man hurtigt afprøve nye idéer og smagsvarianter, så tempoet i Arlas innovationsprocesser øges betydeligt, skriver koncernen.

Cirka 150 specialister fra forskellige dele af verden vil være ansat på det nye innovationscenter. Bygningen består af et lille, kompakt mejerianlæg, en række forskellige laboratorier, Consumer House, Customer Collaboration Lab og moderne kontorfaciliteter, som er designet til at fremme kreativitet og tværfaglige projekter.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Øl-brygger i samarbejde med kendiskok efter konkurs

Rekord-dårlig æblehøst under opsejling

118 står til fyring på danskejet pålægsfabrik

Danish Crown trimmer kriseramt britisk datterselskab. Det koster en femtedel af medarbejderen jobbet på engelsk fabrik.

Leverandør af mad til pensionister konkurs

Slagteriudstyr får nyt liv efter konkurs

Kosttilskud er en milliardindustri

Brand på Norlax

Mejeribranchen har knækket kurven

Måltidskasser skal sende færre ældre på hospitalet

66 illegale hestekød-handlere anholdt

Produktion af økologisk honning er tredoblet efter lempet lov

Irma åbner afdelinger for veganere og vegetarer

Lactosan har kæmpeoverskud på ost

Enorm interesse for nye job hos Danish Crown

Langsand Laks har fundet årsagen til mystisk massedød

Fynsk mikrobryggeri er i dyb krise

Konkursramte Dan-Palletiser overlever

Nordjyder klar med gin uden alkohol

Orkla dykkede voldsomt på bundlinjen

Fabrikslukning og overtagelse af O. Kavli spiller ind

- Nu begynder vin-nørderne at besøge mig

Nordjysk vinavler nægter at sælge til store supermarkedskæder

Wozniacki bliver frontfigur for dansk energidrik

Tottenhams Christian Eriksen får selskab af tennisstjernen

Mystisk massedød hos Langsand Laks

Slagteri udvider for 30 millioner kroner

Nyt tarmrenseri skal øge slagtegrisenes værdi

Graasten kalder meget mere remoulade tilbage

Japan-aftale kan give masser af nye fødevarejobs

Mols-mand klar med 4.000 flasker enebær-gin

Chr. Hansen overgår egne forventninger

Største lønstigninger siden finanskrisen

Naturlig farve: Slut med den kedelige blå

Harboe solgte mere og tjente mindre

Tyggegummifabrik har nået målet

Campylobacter er den største skurk

Rejsegilde hos Gram Equipment

Nu 2.000 spisesteder med økologisk spisemærke

Topkok rykker ind på nyt luksushotel

Næsten hver anden dansker er immun overfor sundhedsråd

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Håndterer du ofte køreplader som vognmand Finn Levå på billedet her?

HOT-Seal - folie til forsegling af bægre og spande - forhandles af Salicath ApS

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Hvad er fordelene ved flexleasing?

Anton er udlært elektriker hos EL:CON i Roskilde

Dansk Halbyggeri og Team Rynkeby indtager Paris

Dansk Procesventilation har færdiggjort udsugning af coating pulver-støv hos Boehringer Ingelheim

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Gunnebo ovalringe med den perfekte pasform til DIN 15401 og 15402-krankroge

En effektiv kreditpolitik kan sætte din virksomhed i førersædet

Miljølager til tromler og IBCer

Mange hundrede strømmer til ny, intelligent platform

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Endnu en Erikkila vægsvingkran fra Fyns Kran Udstyr er leveret til en kunde

Ny halmkedel giver stor brændselsbesparelse!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Der findes danske systuer endnu

Handler du med lande med et højt risikoniveau?

Opbevaring af farlige medier i arbejdslokaler

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Brænder du for elektronik og styring

10 gode råd til succesfuld samhandel med Kina

Ferie!!! Bare rolig - vi er her hele sommeren.

Salicath forhandler innovativ osteform HI-PERF fra SERVI DORYL

Send til en kollega

0.193